Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano
55 minut temu, ASX napisał:

Mendrek trolluje z tym trialpassem a wy to łykacie:facepalm:

To nie trolling. Mendrek jest po prostu typem gościa, którego nikt nie chce, (pipi)i ciągle jakieś farmazony, ale nie jest lotny na tyle, żeby wiedzieć, że nikt nie chce go w towarzystwie.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

to trolling i zazdrość w jednym dla osoby która od kilku lat leci tylko na ps+ i patrzy przez szybę w sklepie na te wszystkie łakocie na wystawie, no cóż bywa i tak :)  

wiadomo kiedy yakuzy trafią do GP? W zapowiedzi była wzmianka że początek 2020 :ogor:

Opublikowano

W drugiej połowie miesiąca usługę opuszczą jeszcze Just Cause 4, remastery Batmana i coś ta jeszcze. :newsman: xD

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Z Batmana to Return to Arkham, Just Cause 4, Rise of the Tomb Rider i Snake Pass. Te gry są u mnie na liście pożegnalnej.

Opublikowano

Dobre pytanie, z powodu wyjazdu mam trochę w plecy z Shadow of Tomb Raider i się zastanawiam, czy w ogóle dam radę ją skończyć do końca miesiąca...

Tak z ciekawości, ile czasu zejdzie na przejściu całości ze zbieraniem większości znajdziek?

Opublikowano
Dobre pytanie, z powodu wyjazdu mam trochę w plecy z Shadow of Tomb Raider i się zastanawiam, czy w ogóle dam radę ją skończyć do końca miesiąca...
Tak z ciekawości, ile czasu zejdzie na przejściu całości ze zbieraniem większości znajdziek?

Shadow już nie ma w passie wyleciał jakiś czas temu, mi na szczęście udało się go dokończyć i cieszę się że dałem jej druga szanse bdb gierka z fajna graficzka
Opublikowano

Końcówka miesiąca wyleci Rise od Tomb Raider. 

Generalnie obydwie Lary robią papa 

Edytowane przez chris85

Opublikowano
3 godziny temu, kubson napisał:

Shadow już nie ma w passie wyleciał jakiś czas temu, mi na szczęście udało się go dokończyć i cieszę się że dałem jej druga szanse bdb gierka z fajna graficzka

Jak wyleciał, jak grałem jeszcze tydzień temu?

Opublikowano

nie wiem jak ale go nie ma xd MS moglby zaczac podawac daty kiedy dokladnie gra wylatuje

Opublikowano

Kufa..

Faktycznie, już nie ma.

Wiecie, czy  dodatek do Metro Exodus: Sam story jest w GP? Coś o uszy mi się obiło.

W internetowych jest o tym mowa, przez konsolę chce mi kasę pobrać na DLC... Dziwne.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano
16 godzin temu, Andreal napisał:

Kufa..

Faktycznie, już nie ma.

Wiecie, czy  dodatek do Metro Exodus: Sam story jest w GP? Coś o uszy mi się obiło.

W internetowych jest o tym mowa, przez konsolę chce mi kasę pobrać na DLC... Dziwne.

Z tego co się orientuje to tylko dlc do gier game pass dostają zniżkę jak masz gamepass ale i tak trzeba kupić. Raczej nie słyszałem w newsach żeby było darmowe to dlc 

Opublikowano
19 godzin temu, kubson napisał:

nie wiem jak ale go nie ma xd MS moglby zaczac podawac daty kiedy dokladnie gra wylatuje

Gry wylatują w połowie i na koniec miesiąca. Obecnie wymienione jako do usunięcia znikną z końcem lutego.

Opublikowano

3xY = 3 części Yakuzy 

Opublikowano

To meh. :/

Opublikowano

Ja nigdy nie grałem. 

Ale w gamepassie za 4zł chyba sprawdzę, choćby dla poszerzenia horyzontów i spróbowania czegoś nowego

Opublikowano

Ja zero zagram jeszcze raz w lepszej jakości na koksie bo grałem na PS4 FAT. Reszta zbyt świeża dla mnie. Kiwami 2 kończyłem na steam kilka miesięcy temu. Polecam jednak chociaż zero spróbować. Warto!

Opublikowano

Zrobię 3 podejście do tej serii , bo na ps2 i 3 coś nie pykło. Czekam na Wasteland remastered 25 lutego;p

Opublikowano

W końcu jakieś dobre gry rzucają.