Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

ogra się Sonica we wstecznej

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
6 minut temu, suteq napisał:

Yakuza :dynia:

Widzę że następną sesję w SoT chcesz w klatce spędzić :cool:

Opublikowano

Miało. Może zapomnieli zdjąć :x

Za to w eaa można już pobrać ostatnie plants vs zombies :)

Opublikowano

87074249_3637364413003782_10734431734490

Ori and the Will of the Wisps (11 marca)
NBA 2K20 (5 marca)
Train Sim World 2020 (5 marca)
Pikuniku (12 marca)

Opublikowano

Nowe Ori 

NBA 2k20 ( za(pipi)iście )

Train Sim World 

Pikuniku 

To dostajemy w marcu 

Opublikowano

Kurcze, myslalem, ze wasteland w marcu, a to dopiero w maju ;( Na szczęscie GOTY Ori będzie.

Opublikowano
37 minut temu, Radnyns napisał:

Nowe Ori 

NBA 2k20 ( za(pipi)iście )

Train Sim World 

Pikuniku 

To dostajemy w marcu 

W pierwszej połowie marca.  W drugiej też coś będzie. 

Opublikowano

To jeszcze lepiej, ja się nie mogę oderwać od Two Point Hospital, ale już wiem NBA to zmieni. 

Opublikowano

Deus Ex: Rozłam ludzkości, Shenmue I & II, a także Thimbleweed Park i Lichtspeer: Double Speer Edition. Te gry opuszczą usługę. Kurde TP miałem na liście do ogarnia. No trudno, kupi się na promocji. 

Opublikowano

Kto nie grał w thimbleweed park niech nadrabia. Kawał świetnej przygodówki w starym stylu ze świetnymi dialogami i przezabawnym scenariuszem. 

Opublikowano

Nie jestem przekonany. Chyba nie przemawia do mnie taki rodzaj gier, po poznaniu szeryfa i jego "zabawnych" dialogów nie dam rady iść dalej.

Za to Two Point fuckin' Hospital cudowne. :banderas:Uwielbiam takie gry od kiedy pierwszy raz miałem kontakt z cudownym Dungeon Keeperem 2. W dodatku wymagania są na tyle śmiesznie niskie, że moje 950m radzi sobie z nią bez problemu.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie jestem przekonany. Chyba nie przemawia do mnie taki rodzaj gier, po poznaniu szeryfa i jego "zabawnych" dialogów nie dam rady iść dalej.

Za to Two Point fuckin' Hospital cudowne. :banderas:Uwielbiam takie gry od kiedy pierwszy raz miałem kontakt z cudownym Dungeon Keeperem 2. W dodatku wymagania są na tyle śmiesznie niskie, że moje 950m radzi sobie z nią bez problemu.

No przygodówki nie są dla wszistkich tak jak i strategie sim jak two point. Obie super w swoim gatunku. Sam musze do two point wrócić bo mam na steam dodatek z Wielka stopą. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Out 

•     Borderlands: The Pre-Sequel
  •     Borderlands 2
  •     LEGO Worlds
  •     Operencia: The Stolen Sun
  •     The Golf Club 2
  •     Vampyr
Opublikowano

Ace Combat :banderas:

ostatnią częścią w jaką grałem była 5 albo 6 odsłona na Xboxie 360, trochę się jaram na myśl o powrocie

Opublikowano

surge 2 sprawdzę z ciekawością

Kone chciałem kupić na wyprzedaży ostatnio więc :banderas:

AC dawno ograne ale polecam sprawdzić. Niektórym podchodzi innym jak @suteq niekoniecznie bo to specyficzna gra. 

Opublikowano

sutkowi to ogólnie mało co się podoba, strasznie się wybredny na starość zrobił ;)