Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

a to XGP ma jakieś wytyczne kiedy zapowiadają gry? oni chyba losowo z tym jadą, pewne jest tylko że na każdy miesiąc musi wpaść kilka-kilkanaście gier.

Opublikowano
W dniu 31.03.2020 o 18:48, kubson napisał:

wala w (pipi)a z tym minecraftem, a pogralbym juz

Gra nie ma tematu to tutaj wrzucę

Opublikowano

dobra cena, można brać. Sam się zastanawiam czy nie dokupić na później 

Opublikowano
16 godzin temu, Daddy napisał:

a to XGP ma jakieś wytyczne kiedy zapowiadają gry? oni chyba losowo z tym jadą, pewne jest tylko że na każdy miesiąc musi wpaść kilka-kilkanaście gier.

Zawsze było info o kilu grach na pierwsza połowę miesiąca, później na drugą. Wczoraj wystartowała wiosenna wyprzedaż. Podejrzewam, że dlatego jeszcze nie ogłosili reszty gierek. 

Szczerze mówiąc jestem trochę zawiedziony ostatnia oferta XGP. Za dużo chińszczyzny, jak dla mnie. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Ja polecam na cdkeys patrzeć, często zwykły trzymiesięczny gamepass( ultimate przelicza na 60dni) jest poniżej 40zł czyli 6 miechów ultimate za niecałe 120zł wychodzi

Opublikowano
4 godziny temu, DumaDyma napisał:

Jak to było w "Chłopaki nie płaczą"? Dzięki koleś! :)  Biorę! XGPU mam ważny do 20.05, więc w tym niepewnym czasie promka jak znalazł. Do listopada spokój.

Opublikowano

Biorąc pod uwage że od czasów GP kupuje co raz mniej gier a jak nie mam w co grać wystarczy że sprawdzę oferte GP i coś zawsze się znajdzie to takie 160 zł za 6 miechów to świetna oferta. Sam kupiłem by mieć spokój do stycznia .

Opublikowano

A jak mam GP do 4maja i teraz użyje tych kodów to automatycznie mi przedłuży czy lepiej poczekać aż się skończy i wtedy użyć?

Opublikowano

Dzięki. Kupił ktoś z was z tej promocji? Mi cały czas wyskakuje błąd adresu zamieszkania. Wszystko mam tak jak zawsze i nigdy nie miałem z tym problemu

Opublikowano
14 minut temu, Tomek P. napisał:

Przy kupnie w sklepie euro już wywala błąd

Ja kupiłem przed chwilą i wszystko poszło dobrze, kody już wklepałem w konsoli.

Opublikowano

Radzę się nie zastanawiać - maja tylko 1000 kodów na stanie na cała promocje.

Opublikowano

Spokojnie nie ma tylu posiadaczy xboxa w polsce

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Poszło i na starym koncie ,tylko bez aktywnej subskrypcji.

Opublikowano
16 godzin temu, ASX napisał:

Spokojnie nie ma tylu posiadaczy xboxa w polsce

Cytat

Promocja obowiązuje na euro.com.pl, w sklepach RTV EURO AGD oraz dla zamówień telefonicznych pod numerem 855 855 855 i trwa do 17 lutego 2020 r. do godz. 23:45 lub do wyczerpania łącznej liczby Produktów Promocyjnych.

Jest możliwe :kaz:

Ok, chyba się walnęli z datą, bo na empik.com też jest

https://www.empik.com/gry-i-programy/promocja/xbox-game-pass-ultimate-3m

i jest do 17.04.

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Witam.

Ostatnio podpinałem nową kartę kredytową do Xbox One po tym jak starsza straciła ważność, od tego momentu nie mogę pobrać gier z GWG z Xbox 360 na Xbox One. Miał ktoś może taki problem i wie jak to rozwiązać ?