Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

jak chce kupić max to wyskakuje mi po kliknięciu cena 59zl i tyle z karty chce pobrac

Opublikowano

jak chce kupić max to wyskakuje mi po kliknięciu cena 59zl i tyle z karty chce pobrac

Mam dokładnie taką samą informację, przy thief już problemu nie było i z karty pobrało tylko "0.00 zł"

Opublikowano

Wg. Xbox Polska Max w goldzie to pomyłka. Oferta została zdjęta.

@20inchDT

Woła o kartę bo gry nie są za darmo tylko za 0zł a do zakupu musisz mieć dodaną opcję płatności

Opublikowano

Peszek ze wycofali oferte u mnie juz pobrane na dysku,ciekawe czy jutro odpali :P

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Uruchamia się wam Max? Mi komunikat o zbyt długim czasie uruchamianiu i tak w koło.

tak

Opublikowano

Uruchamia się wam Max? Mi komunikat o zbyt długim czasie uruchamianiu i tak w koło.

Ja mam tak każdą grą a do tego nie chce mi się instalować Thief ....  :scratch_one-s_head:

Opublikowano

Mi się normalnie, dzisiaj zacebulowany, Max odpala. :P

Opublikowano

No to Deus zostanie znowu skończony, chyba po raz 4. :obama: 

Opublikowano

Super wiadomosc, plytke z KI bede mogl do pudelka schowac :)

Opublikowano

Super oferta, deus wciąż na liście gier do nadrobienia z poprzedniej generacji a KI chętnie sprawdze.

Opublikowano

KI pełna dopakowana wersja?

Pierwszy sezon ze wszystkimi platnymi akcesoriami i skinami + wersja arcade pierwszego KI.

Opublikowano

Kusiło mnie ostatnio, by kupić KI i w końcu to obadać. Dobrze, że tego nie zrobiłem :cebula:

Reszta mnie w sumie ryra :sir: