Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Jak masz aktywne GPU to każdy wklepany kod wejdzie według tego przelicznika, co gdzieś kiedyś był podawany.

Opublikowano

Ewentualnie zerknij do Cebuli Ostatecznej, tam też jest ładnie rozpisane co i jak.

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Pytanko: jak mam XGP na PC i zaktywuję kod na Golda na XOS to obie usługi zsumują mi się w XGPU?

Tak

Opublikowano

Ej ms mnie znowu namawia do uaktualnienia Golda do xgpu za 4zl 1 miesiąc i 55zl resztę miesiecy. Mam Golda do sierpnia przyszłego roku i to 4zl to opłata na ten cały okres do sierpnia i dopiero potem będą kasować te 55zl/miech?

Opublikowano
4 minuty temu, maciucha napisał:

Ej ms mnie znowu namawia do uaktualnienia Golda do xgpu za 4zl 1 miesiąc i 55zl resztę miesiecy. Mam Golda do sierpnia przyszłego roku i to 4zl to opłata na ten cały okres do sierpnia i dopiero potem będą kasować te 55zl/miech?

Tak, ale najlepiej dobij sobie jeszcze z rok golda - lepiej na tym wyjdziesz

Opublikowano

Wydaje mi się, że za te 4 zł przedłuży Ci dodatkowo o 1 mc subskrypcje. Też tak miałem swego czasu. 

Opublikowano
2 minuty temu, Figuś napisał:

Tak, ale najlepiej dobij sobie jeszcze z rok golda - lepiej na tym wyjdziesz

Tak zrobie :obama:

Opublikowano
1 minutę temu, maciucha napisał:

Tak zrobie :obama:

Oczywiście przed konwersją za 4zł :cool: i tak jak pisze Hum doda jeszcze miesiąc po konwersji czyli rok GOLDa >> konwersja za 4ziko i masz ultimate do września 2022

Opublikowano

Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale gdy będzie dodawał tego miecha za 4 zł, to przy WYŁĄCZONYM automatycznym odnawianiu suba powinno dodać dodatkowy 1 mc. Tak to kiedyś działało z kodami na 1 mc, którymi cebuliliśmy pod korek - w efekcie czego 1 kod dawał 2 miechy. 

Opublikowano

Chyba już nie, ostatnio tak miałem z promocyjnego kodu na 3msc jak była promka w marketach 6msc za 160zł. Chociaż nie zaszkodzi mu wyłączyć tego odnawiania żeby sprawdzić :)

Opublikowano

Szło włączyć.

Załadowany pod korek do 18.10.2022 

:fsg: 

Opublikowano

Czyżby Doom Eternal na dzień dobry? mogliby ponownie wrzucić też wersję z 2016 bo nie udało mi się jej skończyć.

Opublikowano

No i fajnie

Opublikowano

No dobra wyjmuję w koncu dooma 2016 z pudełka i przejde kampanie.

Opublikowano
6 minut temu, SG1-ZIELU napisał:

A ja nie grałem w dooma z 2016 emoji24.png

A widzi Pan, był w game pass'ie, można było grać za 4 zł 

Opublikowano

Teraz to pewnie kwestia czasu zanim i starszy Doom trafi do GP. Cierpliwości.

Opublikowano

Pewnie niedługo wróci. Z czasem wrzucą wszystko co jest od nich na xboxach.