Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

5GHz, 2.4 mam w ogóle wyłączone, bo żaden sprzęt w moim domu nie korzysta z tego pasma. Poza tym na stronie xClouda wyraźnie jest napisane, że jak grasz po wifi to ma być 5GHz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Warto jeszcze wziąć ten EA Play/Access na rok? Teraz kosztuje chyba 79 zł. Przełoży mi to na 3 czy 4 miesiące GPU? Mam GamePassa do kwietnia.

Opublikowano
7 godzin temu, marbel007 napisał:

Warto jeszcze wziąć ten EA Play/Access na rok? Teraz kosztuje chyba 79 zł. Przełoży mi to na 3 czy 4 miesiące GPU? Mam GamePassa do kwietnia.

Warto.  Sam doładuję w listopadzie na 3 lata ale pewnie przez Węgry bo jest taniej, tych vpnów nie chcę mi się robić. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
Warto.  Sam doładuję w listopadzie na 3 lata ale pewnie przez Węgry bo jest taniej, tych vpnów nie chcę mi się robić. 
Czyli to dalej aktualne ? Bo ktoś pisał na innym forum że wcale nie muszą przeliczać i że jest ryzyko
Opublikowano

Jakiś czas temu M$ wysłał oficjalną wiadomość do uzytkowników o tym, że będzie konwertować EA play na GPU. Może jak okaże się, że skala kombinowania jest zbyt duża to zaczną wprowadzać jakieś ograniczenia ale na jakiej podstawie mieliby nie przeliczyć? W takim razie ktoś powinien oddać $ za zakupione kody, których nie można użyć. Chyba, że EA teraz w swoich warunkach sprzedaży umieści jakiś zapis, że kody nie będą działać na xboxie. 

Opublikowano

Po co siejecie panikę. Pisali, ze bedzie konwersja powyzej 50 dni, to będzie.

Opublikowano

Vesperia mam na płytce, ale Katanę chętnie odpalę z GP

Opublikowano

Jak dla mnie ogólnie słabo ale ta Katana wygląda najciekawiej. Miło, że pojawia się kolejna strategia. Gorzej, że też jest pozbawiona polskiej wersji językowej. Ostatnio chciałem sprawdzić Crusader Kings III i odbiłem się z powodu braku polskiego języka w grze.

Opublikowano

Niezła śmieciarka xd Katana spoko ale nic szczególnego imo. Vesperie może sobie raz jeszcze ogram 

Opublikowano

Po kupieniu Bethesdy brakuje kasy na nowe gierki do GP. 

Ale może coś trzymają jeszcze na listopad i premierę xsx. 

Opublikowano

Trine 4 do odebrania z koreanskiego MS store (Games with gold)

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

bo to jeden z lepszych MP na tej generacji? szkoda ze troche zaczęli isc w kolorki ale gra zwłaszcza w zgranej ekipie :fsg:

Opublikowano
W dniu 19.10.2020 o 16:18, 20inchDT napisał:

Meh. A na co, a po co to komu?

Po to, że jest, to jedno z najlepszych multi tej generacji. Im więcej ludzi spróbuje i nie odbije się, po pierwszych kilku meczach, tym lepiej.

Próg wejścia jest bardzo wysoki, ale jak się ogranie podstawy, to o jej. Gierka dostarczy Ci takich emocji jak żadna inna. :banderas:

Opublikowano

słyszałem dużo dobrego o Deep Rock Galactic, podobno bardzo przyjemna strzelanka kooperacyjna z rodzaju gier usług (twórcy cały czas dodają nową zawartość).  Miałem ochotę na tę pozycję od dłuższego czasu i ciesze się że wpadła do gamepassa

Opublikowano

Tego comancha to bym przytulił...

Trochę szkoda za nic dużego na premierę nowych xboxow, a może maja coś w rekawie i dopiero to ogłoszą...

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Czy gierki wpadają do Gamepassa jakoś regularnie czy (raz na miesiąc) czy dzieje się to w różnych odstępach czasowych?