Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
1 minutę temu, SG1-ZIELU napisał:

Też jestem w szoku że już tą grę dali , kiedy znajdę na to wszystko czas

Już? Minęło sporo czasu od premiery. 

BTW panowie nie spodziewajcie się po tej gierce cudów. 

Tak jak ja :frog:

Opublikowano
45 minut temu, Soban napisał:

Myślicie, że EA może wywalić trylogie ME z EA play jak zapowiedzą remasterki płatne? 

Raczej nie. Pytanie czy to będzie chamskie podciągnięcie tekstur czy jednak coś więcej. Jutro N7 day więc może coś więcej się wyjaśni. Może w końcu Andromedę przejdę...

A propos teraz Rok EA Play da 4 miesiące GPU? 

Opublikowano
11 minut temu, marbel007 napisał:

Raczej nie. Pytanie czy to będzie chamskie podciągnięcie tekstur czy jednak coś więcej. Jutro N7 day więc może coś więcej się wyjaśni. Może w końcu Andromedę przejdę...

A propos teraz Rok EA Play da 4 miesiące GPU? 

Tak mówili. 

Opublikowano

No tak przelicznik 3:1. Tylko miesiąc-dwa temu byłyby to 3 miesiące. A teraz ostatni moment na to. Tylko kiedy ja w to wszystko zagram? ;)

Natomiast Fallen Order... :banderas:

Na pewno spróbuję.

Opublikowano

Fallen Order, polecanko, ostatnia bardzo dobra gierka single ze stajni EA (co się u nich rzadko zdarza XD)

Opublikowano

O kurcze chyba ściągnę i dokończę 2 planety które mi zostały, nie chciało mi się już znowu po nich łazić. Zgadzam się bardzo dobry single player, fajny fan serwis - zwłaszcza końcówka, najlepsze momenty gry co się rzadko zdarza w EA.

Opublikowano

Panowie, jak nie mam aktualnie żadnej subskrypcji a kupię sobie EA na rok za 80 zł, to zostanie mi to przekonwertowane na 4 miesiące Game Passa?

Opublikowano

Z tego co rozumiem to musisz mieć też passa. Czyli kupujesz miecha GPU i rok EA Play a 10 listopada będziesz miał 5 miesięcy GPU

"EA Play members who join Xbox Game Pass Ultimate will have their EA Play subscription automatically canceled, and any remaining time will be rounded up and converted to Xbox Game Pass Ultimate"

https://support.xbox.com/en-US/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/ea-play-with-xbox-game-pass-FAQ

Opublikowano

To jest jeden z tych perków jak był Discord pro? bo widziałem na filmiku, że 30 dni za darmo.

Opublikowano
28 minut temu, Dante napisał:

To jest jeden z tych perków jak był Discord pro? bo widziałem na filmiku, że 30 dni za darmo.

Były 3 miesiące nitro Discorda ale już nie ma 

Opublikowano

TW_ComingSoon_ALL-UP_11.9_JPG.jpg?w=1200

• Gears Tactics (Android & Xbox) – dostępne od 9 listopada
  • Destiny 2: Beyond Light (Android & Xbox) – dostępne od 10 listopada
  • Planet Coaster: Console Edition (Android & Xbox) – dostępne od 10 listopada
  • Tetris Effect: Connected (Xbox & PC) – dostępne od 10 listopada
  • Final Fantasy VIII Remastered (Xbox & PC) – dostępne od 12 listopada
  • Gonner2 (Android) – dostępne od 12 listopada
  • Streets of Rogue (PC) – dostępne od 12 listopada
  • Ark: Survival Evolved: Explorer’s Edition (Android, Xbox & PC) – dostępne od 17 listopada
  • The Master Chief Collection: Halo 4 (PC) – dostępne od 17 listopada
  • River City Girls (Android, Xbox & PC) – dostępne od 19 listopada
  • Star Renegades (Android & Xbox) – dostępne od 19 listopada
Opublikowano
4 minuty temu, marbel007 napisał:

Zobaczymy na ile przeliczy.

4 miesiące.

Opublikowano

Mi dodało 3 miesiące za EAP kupione we wrzesniu, za roczne EAP dokupione w listopadzie nic nie wskoczyło :notbad::cebula: