Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, MYSZa7 napisał:

U mnie przekonwertowało EA Play na... 0 miesięcy GPU :dynia: Support wlatuje.

EDIT: Dostałem info, że mam poczekać od 24 do 48 godzin, aż zakończy się proces konwersji EA Play na GPU.

U mnie to samo. 

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Sprawdzcie konta. Jeszcze dzis w nocy nic nie mialem naliczone, sprawdzilem teraz i juz ladnie przekonwertowane:lapka:

Opublikowano
21 minut temu, bebbop napisał:

Sprawdzcie konta. Jeszcze dzis w nocy nic nie mialem naliczone, sprawdzilem teraz i juz ladnie przekonwertowane:lapka:

U mnie dalej nic, ale ja kupiłem w poniedziałek. Nie ciśnie mnie na razie. Grunt, że odpaliłem Fallen Order - ciekawa gierka na razie. Sporo się dzieje i fabuła jakoś się rozwija i ciągle coś się zmienia. Co prawda za mną chyba tylko prolog, jednak będzie grane.

Opublikowano
6 minut temu, marbel007 napisał:

U mnie dalej nic, ale ja kupiłem w poniedziałek. Nie ciśnie mnie na razie. Grunt, że odpaliłem Fallen Order - ciekawa gierka na razie. Sporo się dzieje i fabuła jakoś się rozwija i ciągle coś się zmienia. Co prawda za mną chyba tylko prolog, jednak będzie grane.

Fallen zaczepista przygoda. Co chwila cos sie dzieje, wpada nowa umiejetnosc, czy odkrywa jakis sekret. Taki Uncharted w swiecie SW.  Do tego mega koncoweczka. Jedyna gra EA, ktorej sequel jestem w stanie kupic na premiere za pelna cena. Az sie boje co tam bedzie sie dzialo :obama:

Edytowane przez bebbop

Opublikowano

Mam pytanie o ten myk z peppera z linku wyżej, czy to cały czas działa? Zastanawiam się czy brać teraz czy czekać na black friday...

Opublikowano

Mój znajomy ma taki problem, że w GP pokazuje mu, że musi wykupić EA access za 50 zl miesiąc i nie ma dostępu do gier. Orientujecie się może w czym problem?

Opublikowano
43 minuty temu, tukan napisał:

Mam pytanie o ten myk z peppera z linku wyżej, czy to cały czas działa? Zastanawiam się czy brać teraz czy czekać na black friday...

Działa, robiłem to wczoraj GPU na 3 lata, tylko długo kody wysyłają, mi z 4h wysyłali

Opublikowano
5 minut temu, SetoPL napisał:

Mój znajomy ma taki problem, że w GP pokazuje mu, że musi wykupić EA access za 50 zl miesiąc i nie ma dostępu do gier. Orientujecie się może w czym problem?

a ma GPU czy samego Game Passa ? Jeśli to drugie to dlatego nie ma dostępu do gier EA

Opublikowano
17 minutes ago, funditto said:

a ma GPU czy samego Game Passa ? Jeśli to drugie to dlatego nie ma dostępu do gier EA

A można mieć same GP bez Ultimate?

Opublikowano

Sprawdziłem i ma ULTIMATE.

Edytowane przez SetoPL

Opublikowano
1 godzinę temu, tukan napisał:

Działa, mi kody przysłali w 10 minut.

Opublikowano

Już przekonwertowane na rok tak jak pan jezus powiedział.

Opublikowano
5 godzin temu, bebbop napisał:

Fallen zaczepista przygoda. Co chwila cos sie dzieje, wpada nowa umiejetnosc, czy odkrywa jakis sekret. Taki Uncharted w swiecie SW.  Do tego mega koncoweczka. Jedyna gra EA, ktorej sequel jestem w stanie kupic na premiere za pelna cena. Az sie boje co tam bedzie sie dzialo :obama:

Fajna ale te całe spawnowanie przeciwników ala soulslike to mogli sobie darować i jeszcze bardziej pójść w akcję. 

Opublikowano

Pojawia się jakiś komunikat o dokonanej konwersji abonamentu EA na GPU? Chyba coś mi urosło ale nie wiem czy dobrze i nie wiem jak to sprawdzić.

Opublikowano

Mi się nie pojawił ale przekonwertowało w sumie dobrze. 

Opublikowano

Np. w ui xboxa w zakładce gry i aplikacje jest info o subskrypcjach. 

Opublikowano

Do taki rozkmin macie ten temat 

Tutaj pls zostawmy miejsce na dyskusje odnośnie samych gierek/perełek/nowości 

Opublikowano

Jak myślicie co mogłoby jeszcze wpaść do gpu z dużych gier? 

Wiadomo gierki ubisoft odpadają, ea już jest. Nie wiem resident może, bo co tam jeszcze takiego zostało? 

Zastanawiam się, bo jakiś dużych hitów raczej ostatnio nie było. 

Opublikowano

A czemu jeszcze nie ma wszystkich gier od Bethesdy, m.in. Skyrim, Doom 2016?

Opublikowano

pewnie dlatego że kupno Bethesdy nie zostało jeszcze sfinalizowane (ma to nastąpić gdzieś w 2021)

Opublikowano
4 minutes ago, Faka said:

A czemu jeszcze nie ma wszystkich gier od Bethesdy, m.in. Skyrim, Doom 2016?

A oni już podpisali umowię zakupu czy tylko to ogłosili? Może prawa licencyjne?

Opublikowano

Aha, ok, myślałem, że już kupili te studia, a to dopiero będzie finalizacja w 2021. Oby im się nie odwidziało do tego czasu :kaz:

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

pewnie dlatego że kupno Bethesdy nie zostało jeszcze sfinalizowane (ma to nastąpić gdzieś w 2021)

W drugim kwartale, czyli pewnie po zamknięciu roku fiskalnego.