Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczymy co dadzą na drugą połowę miesiąca. W poprzednim też była zwyżka z medium i desperados pod koniec. 

Opublikowano

Control mogliby w końcu uaktualnić do wersji Ultimate, skoro chcą konkurować z Sony. 

A jak nie, to po co. 

NG2 szkoda. Ta gra wygląda i rusza się na XSX jak milion dolarów. Jedna z gier, która muszę kupić na własność. Zaraz obok jedynki, kolekcji Silent Hill i MGS. 

Opublikowano

Shadow of the damned wypada z ea play. Ta gra jakis czas temu została usunieta z ms store, a teraz i wypada z abo. Jwdyna szansa na zagranie, to bedzie pudełkowa wersja. Nigdy nie grałem, to ściagne i sie spokojnie wyrobię do 16 lutego.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Ile wy gier w ciagu roku konczycie, ze ciagle wam mało? Ja z samego gamepassa mam taki backlog, ze ciezko to ogarnąć, a gdzie jeszcze płyty, cyfry i gold.

Edytowane przez 20inchDT
  • Plusik 2
Opublikowano
32 minuty temu, Texz napisał:

Control mogliby w końcu uaktualnić do wersji Ultimate, skoro chcą konkurować z Sony. 

A jak nie, to po co. 

Czekaj, co? Jedna gierka na całą bibliotekę Game Passa jest w wersji podstawowej i nie-nextgenowej i dlatego nie mają co konkurować z Sony?

Opublikowano

Ale ta konkretna podpala niebieski obóz, bo dostali miesięczną okazję by dodać ją do biblioteki abonamentu w wersji PS4 i PS5. Z czego wynika takie podpalenie? Nie wiem, choć się domyślam.

Nadal jednak to nie jest powód, dla którego Game Pass miałby przegrywać z konkurencyjnym abonamentem.

Opublikowano (edytowane)

Wyszło jak wyszło. Może Spencer podpadł wydawcy, bo się wygadał ponad rok temu i ludzie nie kupowali podczas świątecznej wyprzedaży czekając aż wleci do GP. Będzie kiedyś w GP, to bedzie, a jak nie, to nie będę płakał.

Edytowane przez 20inchDT
Opublikowano
3 minuty temu, devilbot napisał:

Co wy z tym controlem ile ten indyk ma rok? A wy dalej o tym.

@LiŚciu

Ffxii jak najbardziej na Switcha. Ta gra i jej struktura, fetchquesty, farma zostały wręcz stworzone do gry na handheldzie.

Rozumiem że odpowiadałes do tego "drugiego" tematu:) z Finalem pewnie tak właśnie zrobie. 

• Plusik 1
Opublikowano
17 minut temu, Bzduras napisał:

Czekaj, co? Jedna gierka na całą bibliotekę Game Passa jest w wersji podstawowej i nie-nextgenowej i dlatego nie mają co konkurować z Sony?

Poczytaj sobie reakcję ludzi w różnych mediach społecznościowych. Wizerunkowo MS traci na takich praktykach. 

Opublikowano

Sony wrzucając coś do PS Now lub Plusa gwarantuje sobie w umowie aby gra nie pojawiła się na konkurencyjnej platformie

Opublikowano

Nie wiem jak u was ale ja mam jeszcze desperados do skończenia więc przyda się trochę wytchnienia i akurat czas na jakieś lepsze gierki. 

Opublikowano

Wrzutka bez rewelacji ale jest okej

A płacze o Control Ultimate to trochę beka tym bardziej ze nie dawno była na promce za 80zl

Opublikowano
7 minut temu, kubson napisał:

Wrzutka bez rewelacji ale jest okej

A płacze o Control Ultimate to trochę beka tym bardziej ze nie dawno była na promce za 80zl

Gierka ok ale naprawdę czy te 60 fps zrobiłoby z tej gry 9/10, no wątpię.