Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Nie ten temat ;)

Opublikowano

A jest w grze tryb single? Jest jaka krótka, łatwa i przyjemna fabuła to pyknięcia? ;-)

Opublikowano

oooo w rainbow bym spróbował pograc z ekipą <3

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ta gra wygląda, jakby ktoś chciał uzachodnić jrpgi. Czuję, ze będzie mi sie w to bardzo dobrze gralo. Alb trailer jest bardzo dobrze zrobiony, albo faktycznie będzie cos jak Crimson gem saga.

Edytowane przez Kriss_Hietala

Opublikowano

Nie przeszła. Masz za darmo triala, potem musisz kupić kolekcję z wszystkimi DLC (nie da się już wziąć samej podstawki).

Opublikowano

No warto się będzie zainteresować w końcu tym szrotem. 

EDIT

potwierdzone info ^up?

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

No warto się będzie zainteresować w końcu tym szrotem.

EDIT

potwierdzone info ^up?

Nie warto.

warto. jak ktoś nie chce wydawać na kolekcje, to na pewno beda jakies dile z RoI jak przy TK. 

Opublikowano

Jak grałem kiedyś w traial Destiny to na bank wpadł mi achievement w sumie w każdym trialu chyba wpadają

Opublikowano

Nie wpadaja.

Mozesz grac chyba do 6 lvla. Ja wylaczylem ten nudny badziew po 1,5h.

Opublikowano

O tak! Nareszcie ogram pierwszego Horizona.

Edytowane przez VeSD