Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Ale ostro :okemi: mirror edge forza i guwnosyny

Opublikowano

Oferta super. Nie dla mnie ale może zbierze sie ekipa w fh1 dla Rayosa ;)

No i będzie działać na One. Wszystkie Horizony w jednym miejscu!

Edytowane przez marbel007

Opublikowano

A ktoś mógłby wypisać gry, bo ledwo co mi forum działa na wakacjach, a bardzo jestem ciekaw co na One.

Opublikowano

Forza Horizon 1 na XOne  :banderas:  Znakomita rozgrzewka przed FH3!

Easye:  Earthlock: Festival of Magic i Assassin’s Creed Chronicles: China na XOne, Forza Horizon 1 i Mirror's Edge na X360 (i XOne).

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

X360 (i wsteczna) bardzo na propsie. 

Opublikowano

Mogliby Blur dać w Gold we wstecznej kompatybilności. Jeszcze jej nie było w Gold, a multi pewnie by odżyło. A to taki niedoceniony sztos był...

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

No tłuściutki miesiąc, każdą grę chętnie sprawdzę  :)

Opublikowano

Mogliby Blur dać w Gold we wstecznej kompatybilności. Jeszcze jej nie było w Gold, a multi pewnie by odżyło. A to taki niedoceniony sztos był...

biorąc pod uwagę co się działo z devami gry itd to szczerze wątpię żeby kiedykolwiek trafiła.

Opublikowano

No ładnie. :obama: 

Opublikowano

Akurat w Mirror's Edge nie grałem, wersja na 360 jest spoko? 

Opublikowano

Jest.

Opublikowano

china mam razem z india i russia od stycznia i jeszcze nie ruszyłem :D  ale to rpg mnie interesuje i w sumie tyle reszte przeszedłem. Ja dalej uważam że w tej usłudze powinni dawać indyki których nikt sam nie kupi jak to rpg . Fajny miesiąc jak zwykle

Opublikowano

Od dzisiaj można grać za darmo w Forzę Motorsport 6 w ramach darmowego weekendu, wymagane jest jedynie posiadanie Golda. Gra powinna być dostępna w sekcji Gotowe do instalacji, jeśli jej tam nie ma to należy ją pobrać ze Sklepu.

Opublikowano

mam na nośniku 3 kupione w styczniu razem  :) jakoś nie mogłem się zabrać za uruchomienie stwierdziłem że będzie idealne w grudniu jak powinienem ogrywać dużego assasynka