Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Kocham bejzbol, dziękuję pan Spencer :banderas:

2112856173_2021-04-0215_36_52-Nowakarta.png.5f41463771265b814bffba3137641868.png

Nie no, ciekawy ruch, day1 w passie raczej nikt się nie spodziewał. Still, bejzbol :reggie: Może sprawdzę.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Druga sprawa, że przecież dla EA FIFA w XGP gdzie gracze morze graczy płaci za paczki to jednak super sprawa.

FIFA trafia do EA Access. 

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

jaka sportówka wpadła do gamepassa na 3 miesiące? bo 2 miesiące są nierealne, ponieważ gry są w usłudze minimum 3 miesiące

Olaboga, tak tylko piszę, bo jeszcze nie ma info jak długo będzie, a tu mi już dział PR Gejmpassa wytyka niekompetencję (spokojnie, sam korzystam z dobroci Spencera).

W domyśle chodziło mi, że kilka miesięcy. Raczej wydaje mi się, że niekoniecznie cały rok, stąd podobny wniosek że to bardziej budowanie sobie społeczności na innej konsoli + zysk z mikrotransakcji + X ludzi którzy później to kupią gdy wypadnie z gamepassa. 

W każdym razie, nigdy nie widziałem żeby ta seria MLB wygenerowała taką dyskusję na forum jak teraz, bo jednak bejsbol większość osób nie obchodzi. Złoty strzał. ;) 

Edytowane przez Cedric

Opublikowano
2 minuty temu, Cedric napisał:

MLB wygenerowała taką dyskusję na forum

była tylko na listach Yetiego co roku w CW

Opublikowano

Ostatni baseball, w jaki grałem, to ten z 168 in 1 na Pegazusa. Z chęcią sprawdzę sobie MLB i spróbuję ogarnąć zasady. Nawet jak wyleci za parę miesięcy z GP, to i tak będę miał szansę sprawdzić i przekonać się, czy to dla mnie. Dziękuję Pan Spencer <3

Opublikowano
3 godziny temu, Figuś napisał:

była tylko na listach Yetiego co roku w CW

Ja specjalnie z powodu yetiego ściągnę i odpalę. Zobaczę co to za sztos którym walczył w cw

Opublikowano
19 godzin temu, ASX napisał:

Czekam teraz na następne gry Playstation Studios w Game Passie, mogą być wersje na PC :banderas:

ikona plejsztejszon studios obok ikonki EA Play w XGP? Dziś wszystko możliwe, trzymaj się tam schabek :) 

Opublikowano

Chyba was pogrzalo z tymi grami z ps na xbox game pass :D Z tych gier co usuwaja polecamograc deliver us to the moon.Nawet fajna niedluga gierka

Opublikowano

Ten bejsbol to dla nas nic specjalnego ale jakby nie było kolejna gierka za 70 EUR day one w gpu. I zabawne, że sony nie wrzuca jej zgodnie z tradycją day one nawet do ps now. 

Opublikowano

nie wrzucą, chyba że w stanach i Jap gdzie ta dyscyplina coś znaczy i ma jakąś tam popularność :cool:

Opublikowano

Czy ma znaczenie w Europie czy nie, grę powinni wrzucić do Plusa bo to co się dzieje to jest jakiś sabotaż. Trzeba prześwietlić Ryana czy aby nie jest udziałowcem w MS. 

Opublikowano

Nie wrzuca bo Jim Ryan powiedział że wrzucanie gier first party w dzień premiery do abonamentu jest dla nich "unsustainable"

Co innego gdy Microsoft sypnie kasą

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Nie wrzuca bo Jim Ryan powiedział że wrzucanie gier first party w dzień premiery do abonamentu jest dla nich "unsustainable"

Czyli tam taki beton bo nawet ms zmienił zdanie z ceną golda? Ale widać im większy fan base tym na więcej można sobie pozwolić. 

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Sypnie ale nie Sony, wydawcą gry na Xboxie jest MLB

Opublikowano

btw nie lekceważyłbym tak tej Japonii w kontekście tego mlb, sam jestem zdziwiony jak dużo osób z tego kraju spotykam na serwerach h5 (znacznie więcej niż z pl a to 6 letnia gra). A u nas ghe ghe Japonia, ostoja sonki. 

Opublikowano

Co by nie mówić, dwie premierowe gry AAA (bo obie nimi są) w jednym miesiącu w GP to duża bomba.

Opublikowano
13 minut temu, lpcl napisał:

A u nas ghe ghe Japonia, ostoja sonki. 

To już dawno i nieprawda. Sony w Japonii już od PS4 ma jedynie poprawne wyniki sprzedaży i zainteresowania, ze znaczną tendencją spadkową względem poprzednich generacji. 

Opublikowano
1 minutę temu, balon napisał:

To już dawno i nieprawda. Sony w Japonii już od PS4 ma jedynie poprawne wyniki sprzedaży i zainteresowania, ze znaczną tendencją spadkową względem poprzednich generacji. 

Nie no wiem, że sprzedaż leci tam na łeb ale w powszechnej opinii to nadal eldorado dla konkurencji. W każdym razie ten mlb to dobry ruch dla MS, może sprzeda parę konsol w Japonii. 

Opublikowano

Panowie dajcie swoje top 10 indi games dostępnych w GP do ogrania koniecznie?! 

Opublikowano
6 minut temu, lpcl napisał:

ie no wiem, że sprzedaż leci tam na łeb ale w powszechnej opinii to nadal eldorado dla konkurencji. W każdym razie ten mlb to dobry ruch dla MS, może sprzeda parę konsol w Japonii

Nintendo i telefony gniotą ich tam strasznie.

Opublikowano
1 minutę temu, balon napisał:

Nintendo i telefony gniecie ich tam strasznie.

Swoją drogą dziwna tą casualizacja, która tam nastała. Dobrze, że na świecie ten trend nie jest tej dynamiczny i wolimy klasyczne granie. 

Opublikowano
5 minut temu, Soul napisał:

Hollow Knight

Celeste, Undertale, Hotline Miami (no chyba że juz nie ma), The Messenger

Opublikowano
14 minut temu, Soul napisał:

Niekoniecznie same indie, ale ogólnie mniejsze tytuły:

Monster Train

Slay the Spire

Descenders

Katana Zero

What Remains of Edith Finch

A Plague Tale: Innocence

New Super Lucky's Tale

Observation

Streets of Rage 4

Void Bastards

Edytowane przez Bigby