Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Jak miło. Od jakiegoś czasu chciałem nadrobić Mirror's Edge i wrócić do pierwszego festiwalu horizon, który podobał mi się o wiele bardziej niż drugi. MS <3

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Abonament kupiony, już szykuję silniki :banderas:

Opublikowano

mam na nośniku 3 kupione w styczniu razem  :) jakoś nie mogłem się zabrać za uruchomienie stwierdziłem że będzie idealne w grudniu jak powinienem ogrywać dużego assasynka

ehmm, to coś jakoś kiedyś się pomyśli ten tego :ogor:

Opublikowano

O co chodziło kiedys z ta cebula odnosnie ea access ze zwracalo 15zl? Dalej to dziala czy to jakis blad był? Pytam z ciekawości

Opublikowano

Plantsy 2 czasem nie miały być teraz w EAA?

Opublikowano

No właśnie nie ma. Wczoraj sprawdzałem wielokrotnie, dzisiaj przed obiadem też i nie ma :(

Opublikowano

Bitwa na miecze? :> jasne, we friendach się mamy to zgadamy jakoś. Głównie gram po południu i wieczorami.

Opublikowano

a jednak nie miałem cię w znajomych, hmm, wydawało mi się że dodawałem kiedyś. anyway spoko, wieczór dobra pora na gangbang roślinkami.

Opublikowano

też jestem chętny na kalafiora łobuzy111!!!

Opublikowano

to sa pojedyncze wozy z comiesiecznych partii samochodow w ramach season passa, tak? 

Opublikowano

Ty Vex to chyba codziennie na tym marketplace siedzisz :D

Opublikowano

Ty Vex to chyba codziennie na tym marketplace siedzisz :D

Nie, śledzę tematy o Xbox One na Reddicie i stamtąd głównie mam takie informacje :)

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

teraz w goldzie forza horizon szkoda myslałem że ten rpg on dopiero 15 września :(

Jest już przeciez. Wszedłem do marketu z poziomu appki na Win10 i dodalem do sciągania.