Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

next genowy Battlefield w game passie  w dniu premiery? to od początku brzmiało zbyt pięknie, aby okazało się prawdą

Opublikowano

Akurat ten bf to mi wisi ale gierka ma dużo fanów. Dobra zobaczymy niedługo co tam wpadnie. 

Opublikowano
W dniu 31.05.2021 o 12:34, ASX napisał:

dodałbym jeszcze ich bardzo dobre relacje z EA więc też nie wykluczałbym takiej opcji że ich największa jesiennna premiera (BF 5) wyląduje na premiere w game passie.

8 minut temu, ASX napisał:

next genowy Battlefield w game passie  w dniu premiery? to od początku brzmiało zbyt pięknie, aby okazało się prawdą

Widze ze sytuacja za kulisami branzy zmienia sie dynamicznie 

• Haha 2
  • WTF 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Dawno mnie tu nie było w temacie. 

Maneater mi siadł. Fajny odstresywacz, gdy w niego gram przypominają mi się produkcje pokroju Postala 2, niepoważne ale na tyle dobre że spokojnie można w to grać. Ma swoje momenty. Dla mnie sztosik. 

Snowrunner - nigdy nie brałem kokainy ale jeżeli jest równie uzależniająca to już teraz wiem żeby tego nie próbować. Drugi sztosik. 

Just Cause 4 - fajny średniak lecz czegoś mi w nim brak. W dwójce zrobiłem calaka, tej części zapewne nawet nie skończę. 

Czekam na te Darkest Dungeon - będę go przechodzić w chmurze na fonie (andek). Uwielbiam takie turówki. No i Flight Simulator. Mam nadzieję, że już w tym miesiącu się dowiemy co z wersją na Series X. 

Opublikowano

NFS: HP dziesiatki godzin przy tym zarwałem, aż się boję odpalac tego remasterka, pewnie jestem w mniejszości, ale naprawdę nie czuję głodu nowych gier, dla mnie liczy sie radość z giercowania, a nie metka nówki :D Z wielka radością obadam temat

• Plusik 1
Opublikowano
Godzinę temu, knotek napisał:

pewnie jestem w mniejszości, ale naprawdę nie czuję głodu nowych gier, dla mnie liczy sie radość z giercowania, a nie metka nówki :D

Eeee tam. Gierki  mają sprawiać przyjemność i wg mnie to jest najważniejsze,  a nie czy to będzie remaster, cross gen czy „next gen”. Jebać to, elo :lapka:

• Plusik 1
Opublikowano

Grami Bethesdy na przykład, dziwnym trafem twoja zmiana nastawienia do nich, zbiegła się z czasem, kiedy studia które robiły te gry zostały kupione przez Spencera xd

• Plusik 1
Opublikowano
21 minut temu, ASX napisał:

Grami Bethesdy na przykład, dziwnym trafem twoja zmiana nastawienia do nich, zbiegła się z czasem, kiedy studia które robiły te gry zostały kupione przez Spencera xd

Grami od Bethesdy gardziłem od samego początku (Doom i Dishonored nie są gramk Bethesdy), ale widzę, że stawianie chochołów na forum dalej modne.