Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Potwierdzone na Reseterze przez Grubba i Toma Warrena.

Opublikowano

No i spoko. Dobra a teraz te residenty. xd

Opublikowano

Pogralbym w koncu w jakiegos erpega, takze dobra wiadomosc, jesli sie sprawdzi. 

Opublikowano
3 minuty temu, lpcl napisał:

No i spoko. Dobra a teraz te residenty. xd

słony zapłaciło za to żeby nie wpadły do XGP  :kaz:

Opublikowano
1 minutę temu, Daddy napisał:

słony zapłaciło za to żeby nie wpadły do XGP  :kaz:

No to się Paweł nie doczeka. 

Opublikowano
W dniu 11.06.2021 o 13:59, DamianGrecky napisał:

Liczyłem na pojawienie się The Evil Within 2, bo jedynka była wspaniała w swojej oldskulowości, ale dwójeczka jakoś mnie ominęła i bardzo liczyłem, że Spencer ją wrzuci.

Jezeli plotki się potwierdzą, to by wychodziło ze moje oczekiwania Wieprz spełni w 100% :xboxssie:

Opublikowano

No i Back 4 Blood oficjalnie w GP

Plus 10 gier Bethesda/Zenimax w tym stare Fallouty i Evil Within 2

25.08 Psychonauts 2

13.08 Hades

Edytowane przez Dante

Opublikowano
2 minuty temu, Bigby napisał:

E3yCe_eWQAYhfDc?format=jpg&name=large

dam tu, zaraz tam zginie w spamie

lipiec sierpień dla mnie bomba z Ascentem i Hadesem

Opublikowano

Nie no, konfa całkiem dobra

Ogra się MS Flight Simulator w lipcu, w sieprniu Psychonauts 2 i Hadesa (o ile będzie wspierał cross-save)

Opublikowano

Masakra ile gier w tym roku... I wszystko w i tak opłacanym abonamencie :obama:

Opublikowano

Właśnie obczaiłem na lowcach że DLC do Dishonored, Doom, The Evil Within 2 wleciało do Game Passa wraz z kilkoma innymi tytułami. Dzięki Wujek Phil :xboss:

Opublikowano

Co miesiąc coś fajnego, a to nie wszystko, bo wcześniej były już zapowiedziane gry + te, o których jeszcze nie wiemy :obama:

Opublikowano

Miały być bomby do GP, miała być umowa z ubi, plotki o grach EA day one, a dostaliśmy stare crapy Bethesty. Lekki zawód.

Opublikowano
4 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Y7 jeszcze niedostępna.

dostepna, tylko trzeba wyszukać 

Opublikowano
13 minut temu, easye napisał:

plotki o grach EA day one

Juz ci pisałem, ze czegos takiego nie bedzie, a ty znowu snujesz fantazje. Plotki o ubi były na koniec roku. To chyba jasne, ze jezeli to prawda, to nie beda ryzykowac utraty sprzedazy swoich gier w okresie pomiedzy.