Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Myślicie, że są szanse na dodatki do Doom Eternal w GP? Najwysza pora przepłacic za Xboxa bo ostatnio MS mnie ponakręcał na ich gierki za sprawą XCloud :obama:

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
43 minutes ago, pawelgr5 said:

Myślicie, że są szanse na dodatki do Doom Eternal w GP? Najwysza pora przepłacic za Xboxa bo ostatnio MS mnie ponakręcał na ich gierki za sprawą XCloud :obama:

Szanse są praktycznie zerowe, poza Hivebusters chyba żadne DLC nie wpadło.

Opublikowano

I chyba to się nie zmieni, bo nawet ich gry nie mają DLC. Jednak na czymś muszą $$ zarabiać

Opublikowano

Jezusku ten dodatek do Dishonored wygląda i działa fantastycznie dzięki FPS Boost :fsg: Wincyj Spencer. 

Opublikowano

No dwójeczkę powinni wrzucić w 60 klatkach albo więcej, bo te 30 morduje przyjemność z grania. 

Opublikowano

Ja dwójki nie skończyłem bo framerate po prostu zabił tę grę (plus to opóźnienie w sterowaniu)

Opublikowano
Godzinę temu, Figaro napisał:

Ja dwójki nie skończyłem bo framerate po prostu zabił tę grę (plus to opóźnienie w sterowaniu)

Co ja tutaj czytam? 30 fps to był standard w ubiegłej generacji więc chyba nie grałeś w wiele fajnych gier przez to. 

Opublikowano

No na Prosiaku ta gra chodziła katastroficznie, szczególnie pod względem opóźnienia reakcji.

Opublikowano

Jakoś na xox nie odbiegała pod tym względem od innych gier. 

Opublikowano
W dniu 26.06.2021 o 13:15, pawelgr5 napisał:

Wersja Dooma z 2016 dostała dodatki. Może kiedyś i Eternal dostanie 

Opublikowano

Które multi nie było tak popularne i słabe. W ogóle ten Doom 2016 dostał jakiś upgrade graficzny na nextgeny?

Opublikowano

No właśnie, powtórzyłbym sobie właśnie dla tego wolnego movementu, spokojnego grania i stzelania. Bo w tym Eternalu to non stop ruch i ciągły taniec (w 2016 też tak masz, ale nie do przesadyzmu). A do Eternala jeszcze wrócę, bo przerwałem w połowie grania, a wrócę jak ten nextgenowy patch wejdzie, chyba coś na dniach powinno wyjść.

Opublikowano

Dożyliśmy czasów, gdy Dooma 2016 określa się jako spokojnego i wyczillowanego :banderas:Warto było żyć w tym okresie.

Opublikowano
13 hours ago, Faka said:

Które multi nie było tak popularne i słabe. W ogóle ten Doom 2016 dostał jakiś upgrade graficzny na nextgeny?

Nawet Doom Eternal jeszcze nie dostał, więc Doom 2016 tym bardziej. Jest Xbox One X enhanced i po ograniu obu, 2016 stawiam wyżej :)

Opublikowano
14 godzin temu, messer88 napisał:

To były dodatki do multi które już wcześniej dali za darmo przed gamepassem. 

A to przepraszam :) gdzieś mignelo mi info ze dali dodatki...chyba na łowcach. Sorki 

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Jest Xbox One X enhanced

no i jak to się rusza i wygląda, to po paczu trzeba będzie obowiązkowo sprawdzić 

Opublikowano
W dniu 26.06.2021 o 12:15, pawelgr5 napisał:

Zdecydowanie nie. Nawet do Forzy Horizon 4 trzeba dokupić DLC. 

Opublikowano

kolejna po wormsach game passowa niespodzianka

Opublikowano

Ja się tak rozpędziłem w dodawaniu gier do ściągnięcia że obecnie mam niecałe 2GB wolnego na dysku i 20 gier w kolejce ze statusem "pobieranie zatrzymane" :reggie:

Opublikowano

Ostatnio sporo premier xboxowych w m$ store zajeżdża komórką i przeglądarką.