Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Rozumiem, że w bibliotece już sprawdzałeś?

Tak, sprawdzę jeszcze raz ale mam wrazenie ze szukałem wszędzie + manualnie searcha robilem na sklepie i nic.

Opublikowano

Potiwerdzam, że w Eternalu na PC są cyrki i DLSS potrafi nawet uwalić klatkaż zamiast go poprawić. Co jeszcze lepsze, wystarczy zmienić ustawienia graficzne na najniższe na sekundę, potem wrócić do tych pożądanych i nagle FPSy wracają do takich, jakie powinny być. Kabareton trochę.

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał:

Tak + gry z OGX/360 są Twoje na własność i nie musisz opłacać abonamentu żeby z nich korzystać :nosacz3:

kto obecnie nie ma game pass ultimate na kilka lat do przodu posiadając xboxa i pc:xboss:

Opublikowano
6 minut temu, blantman napisał:

kto obecnie nie ma game pass ultimate na kilka lat do przodu posiadając xboxa i pc:xboss:

Ja nie mam bo w sumie i tak opłacam to z mybenefit + 5zł miesiecznie wiec nie bede wiecej kombinował.

Opublikowano

u mnie Game Pass Ultimate wykupiony do listopada 2023 i mam martwice mózgu jak pomyśle ile gier ograłem za pieniądze które do tej pory wydałem. A najbliższa przyszłość zapowiada się jeszcze lepiej (Halo Infinite, Age of Empires IV, Forza Horizon 5, Flight Simulator, Ascent, Psychonauts 2, Stalker 2, Starfield, Redfall itd.).

Jak tylko pojawi się się jakaś interesująca oferta to nabije znowu pod korek na pełne 3 lata w przód.

Opublikowano
1 godzinę temu, blantman napisał:

Płacę teraz pełną subskrypcję, żeby Phil mi znowu nie popsuł pada.

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

u mnie Game Pass Ultimate wykupiony do listopada 2023 i mam martwice mózgu jak pomyśle ile gier ograłem za pieniądze które do tej pory wydałem. A najbliższa przyszłość zapowiada się jeszcze lepiej (Halo Infinite, Age of Empires IV, Forza Horizon 5, Flight Simulator, Ascent, Psychonauts 2, Stalker 2, Starfield, Redfall itd.).

Jak tylko pojawi się się jakaś interesująca oferta to nabije znowu pod korek na pełne 3 lata w przód.

M$ wreszcie zaczyna wstawać z kolan pod względem dużych exów. Ja jako cRPGowiec najbardziej liczę na Avowed i Starfielda i już rozgrzewam swoje PC na te dofinansowane na pewno mocno przez M$ produkcje. Na razie jedyne co wiem, to, że obie będą zbugowane :P Obsidian i Bethesda to królowie tematu miodności, ale i bugów :D. Liczę, że pieniążki od M$ pójdą właśnie na warstwę QA. 

Opublikowano
W dniu 30.06.2021 o 06:30, messer88 napisał:

Skończyłem sobie wczoraj Hivebusters i imo lepsze niż podstawka - lokacje jak i ekipa, szkoda tylko że trochę krótkie i chyba będzie part2 kiedyś tam?

Świetne DLC, w ogóle nowe Gearsy bardzo mi podeszły, ale DLC jeszcze lepsze niż podstawka. 

Opublikowano
2 godziny temu, messer88 napisał:

Dishonored death of outsider wyrzuca do dasha zaraz po press any button to continue :negative:

działa w trybie offline jak coś 

Jestem już w przedostatniej misji i ani razu nie miałem takiego problemu.