Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

też sobie bardzo chwalę tę usługę, aczkolwiek dysk konsoli już nie bardzo.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Tak, full jest już od dawna.

Opublikowano

Wersja próbna BF1 to będzie full wersja w którą będzie można zdobywać achievy itd po prostu ograniczona czasowo, czy może jakaś specjalnie przygotowana wersja pod EAA?

Opublikowano

Wszystkie inne gry były normalnymi pełniakami z osiągnięciami tylko można było grać 10h więc nie sądzę aby z BF1 było inaczej. 

Opublikowano

Wczoraj ktoś na party mówil, że ma być kilka misji z singla jedynie a nie całość.

Opublikowano

Z tego co slyszalem to BF1 w EAA bedzie mialo do wyboru kilka map w multi i 2 misje kampanii.

Huehue.

Edytowane przez Koleś88

Opublikowano

BF1 antycebula edition.

Opublikowano

Można już pobierać BF1 w ramach ea access. Trzeba odpalić aplikację ea access, wejść w ikonkę gry, potem dane gry, przeniesie nas do sklepu i kliknąć na bezpłatne demo, rozpocznie się pobieranie, waży 44,95 gb. Pewnie grać też już się da, podobnie było z Fifą 17.

Opublikowano

Dziwne, wczoraj o 22 uaktywniłem miesięczny kod który dostałem w pudle z konsolą i BF1 był tylko w opcji kup preorder czy coś podobnego...

Opublikowano

Sprawdzales przez aplikacje eaa access hub? Tam bierzesz bf1, dane gry i wyskoczy Ci bezplatne demo, klikasz i pobiera.

Opublikowano

Tak, wczoraj ją instalowałem z poziomu konsoli, sprawdze dziś jak wróce z tyrki :lapka:

Opublikowano

Po prosty znajdź zwykłą wersję w sklepie. Ona ma wersję demo. Właśnie jestem w głównym menu B1.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Czy B1 będzie od razu dostępny w EA Access po premierze? Czy na razie można liczyć tylko na te 10h jako trail?

Opublikowano

no do vault to chyba trafi za kilka miesięcy a nie na premierę..na premierę masz 10H i 10% zniżki. W sumie te 10H można nawet przed premierą wykorzystać.

Opublikowano

kur.wa mać

Od niedzieli próbuję zacebulować The Escapist. Najpierw odnośnik prowadził do pakietu podstawka+TWD, jak wchodziłem przez oddzielną kartę to wywalało, że 'witryna jest nieosiągalna'. Dałem sobie spokój, teraz spróbowałem, odnośnik zadziałał dobrze, klikam aby zacebulować, pokazał się szary prostokąt i nic. Próbuję odświeżyć stronę 'witryna jest nieosiągalna'. WTF MS

Opublikowano

Dodaję przez stronę właśnie.

A gold nie wygasł, I am alive dodał się bez problemu. Gold aktualnie do grudnia. 

Spróbuję przez konsolę chociaz tego nie lubię. :/

@e: Poszło przez konsolę no ale kurde dziwne, że przez stronę nie działa. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Czy jak mam zdrapkę 50zl to mogę doładować konto na XONE i z tego zapłacić za przedłużenie eaaccess? Czy za eaaccess tylko karta/paypal?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Słyszałem, że mają rozdawać przez Armię Zbawienia i Polski Czerwony Krzyż.