Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Sorry za offtop. Poszło, skończyłem Carrion i to jeszcze z trzecimc alaczkiem w życiu na Xboxie (w zasadzie to na xcloud bo cała ograłem poprzez streaming), co za gierka :banderas: dzięki :xboss: żeby nie gamepassa to bym takiego sztosa ominął. 

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano

Wszystkie racery dostępne w Xbox Game Pass Ultimate na jednej grafice.

jeśli ktoś lubi gry wyścigowe to nie ma chyba lepszej oferty.

A już 5 listopada, za ponad 2 miesiące wchodzi następne odsłona Forzy Horizon

Opublikowano

Ja już dawno kupiłem, ale dla mnie szczerze mówiąc Forza Motorsport 8 to jedna z gorszych części i seria w stagnacji od dłuższego czasu. Dlatego z niecierpliwością czekam na nextgenową wersję licząc na to że zapowiadany reboot wprowadzi dużo nowości i zrewitalizuje moją pasję do serii. Liczę na premierę w przyszłym roku

Opublikowano
12 hours ago, creatinfreak said:

Sorry za offtop. Poszło, skończyłem Carrion i to jeszcze z trzecimc alaczkiem w życiu na Xboxie (w zasadzie to na xcloud bo cała ograłem poprzez streaming), co za gierka :banderas: dzięki :xboss: żeby nie gamepassa to bym takiego sztosa ominął. 

Gierka sztos ale w pewnym momencie utknąłem na tyle, że porzucilem. Mapka bardzo by się przydała w tym tytule.

Opublikowano

Ehh... Kolejna gierka z game passa się ściąga a od prawie dwóch miesięcy w zasadzie nie gram. 

Na jesienne wieczory kupka wstydu rośnie, a jeszcze w promocji dokupiłem dodatek do Prey. Już współczuję swoim kciukom jak będę znowu miał czas na zabawy z gierkami.

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

Ja już dawno kupiłem, ale dla mnie szczerze mówiąc Forza Motorsport 8 to jedna z gorszych części i seria w stagnacji od dłuższego czasu. Dlatego z niecierpliwością czekam na nextgenową wersję licząc na to że zapowiadany reboot wprowadzi dużo nowości i zrewitalizuje moją pasję do serii. Liczę na premierę w przyszłym roku

Ufff, to dobrze że ósemka jeszcze nie wyszła ;)

Ostatnia część w którą dużo grałem to chyba była FM6. Też człowiek miał więcej czasu... 

Opublikowano
9 minut temu, marbel007 napisał:

Ufff, to dobrze że ósemka jeszcze nie wyszła ;)

Ostatnia część w którą dużo grałem to chyba była FM6. Też człowiek miał więcej czasu... 

Xd tyle tych Forz Motorsport było że mi się pomyliło i straciłem rachubę ;D

Opublikowano

Gra wypada z gamepassa (w tym wypadku forza 7) więc dla ASXa jest gównem.

Reszta tych gier wyścigowych z obrazka zwłaszcza od Codemasters kosztuje dosłownie po kilka zł na wyprzedażach. Pozostałe jak np NFS to zwykle crapy. Więc zostaje tylko forza horizon 4 i nie działające art of rally. 

Opublikowano

Widocznie nie mogę już złego słowa napisać o grze na Xboxa :reggie:

Opublikowano

Dirt rally to przecież top topów. Co z tego, że kosztuje grosze. Jak to są gry absolutnie z najwyższej półki, nie dla każdego. Łatwo się odbić. A mając dostęp w GP, można spróbować i zobaczyć czy to dla niego tytuł.

Opublikowano

No te ścigałki w GP to taki the Best of. DR cud, obie. Forzy Horizon i Motorsport to również najlepsze w swojej kategorii, no i F1... Czekałem na 2020 i 2 wyścigi za mną i jestem zadowolony. Chyba ostatnio grałem w 2018 i też było ok. 

Nfsy to niech się schowają bo to już niższa liga. Dla fana Motorsportu zdecydowanie wystarczy. No może motorów komuś brakować może. 

Opublikowano

Why oni usuwają FH7 jak to ich ex.? Rozumem jakby 8 wjeżdżała i jako rotacja. Trochę bezsens.

Opublikowano
15 minut temu, balon napisał:

Why oni usuwają FH7 jak to ich ex.? Rozumem jakby 8 wjeżdżała i jako rotacja. Trochę bezsens.

Umowy licencyjnej wygasają w związku z tym gra nie może być dalej w dystrybucji

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Umowy licencyjnej wygasają w związku z tym gra nie może być dalej w dystrybucji

Z ciekawości czy to MS nie jest właścicielem licencji? 

Opublikowano
1 minutę temu, balon napisał:

Z ciekawości czy to MS nie jest właścicielem licencji? 

Chodzi o licencję na wykorzystywanie modeli samochodów i utworów muzycznych w grze, MS nie jest ich właścicielem, nabywa tylko czasowa licencję i po jej wygaśnięciu nie może czerpać korzyści finansowych z  takiej gry, dlatego usuwa ją ze sklepu i Game Passa

Opublikowano

Na szczeście następna częśc bedzie uwielbianą na forum grą usługą, to licencję kupia na dłużej :usmiech:

Opublikowano

Dlatego jak ktoś nie kupił to niech sie zaopatrzy czym prędzej bo 8 na bank będzie na premierę grą bez zawartości

Opublikowano

Ciekawa sprawa z tymi licencjami. Takie nfsy można przedpotopowe kupować a forzie tak szybko licencja się kończy. Pewnie w przyszłym roku 8.