Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Mnie pozytywnie zaskoczyła fabuła. Muzyka bardzo fajnie dobrana i mocno napędzała na tą sieczkę co się dzieje na ekranie. Warto zagrać 

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

The Good Life, Visage, Riftbreakers... no kurde jestem zadowolon, synu.

Opublikowano

Same hiciory!

Opublikowano

Visage sprawdze, B4B beta mnie odstraszyla wiec na razie pass.

Opublikowano

Spencer dopieszcza graczy, spuszczając na drzewo k a ż u a l i :banderas:

Opublikowano
13 minut temu, Elitesse napisał:

Procession to calvary :D

Reszta też ciekawa.

Zajebista gra! Chyba najciekawszy indyk z tego rzutu. Polecam aby każdy sprawdził poza rozim on nie zrozumie. Tam trzeba czytać

ss_52cbeebde7ee2c35bcbeb43a6e787f660cef16b7.1920x1080.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Bigby napisał:

OBAMA BANDERAS. VISAGE OBAMA, B4B:notbad:, GOOD LIFE OD TWÓRCÓW DEADLY PREMONITION !!!:obama:

BEDZIE GRANE:obama:

Opublikowano

Będę zmieniał, a potem na rozluźnienie może zakupię "nowy" fatal frame.

Opublikowano

To visage to jakaś bomba ? Po pierwsze słyszę.

Opublikowano

Podobno bardzo dobry i mocny horror. Zobaczymy:lapka:

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

Za darmo to wiadomix.

Opublikowano

RiftBreaker wygląda zajebiście - będzie grane na bank :banderas:
Procession to Calvary też wygląda jak coś dla mnie - uwielbiam Monty Pythona :fsg:
Visage trochę się "bojam", ale trzeba będzie sprawdzić, czy jednak dam radę :D

B4B bez ekipy raczej się nie pogra, więc chyba odpuszczę, The Good Life obadam, ale bez entuzjazmu, a reszta nie dla mnie.

Tak czy siak - zajebista wrzutka, choćby dzięki tym trzem tytułom, które wymieniłem na początku.

Opublikowano

Chcialem tylko napisać że TABS to fajny, przekomiczny i mocno losowa i zaskakująco grywalna gra logiczna, dla osób które zawsze zawsze zastanawiały się jak np. poradzą sobie piraci w starciu z mamutami. Grałem w wersję w early Access i bawiłem się całkiem ok.