Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

to na jaki okres odblokowuje sie za free ?

Weekend

Opublikowano

za krotko !

Edytowane przez easye

Opublikowano

No ja bym polemizował czy dwie gry za free na 4 dni to mało. Spokojnie przynajmniej jedną można przejść.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Oczywiście, że dwójkę. Jak nie podejdzie, to pre-sequela IMO nie masz po co włączać. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ja sobie chętnie pogram w Pre-Sequel bo dwójkę mam ograną. 

Opublikowano

ja tak samo chętnie w pre sequel pogram w weekend jak zmieszczę między titanfalla i girsy :)

Opublikowano

Tam rzadko kiedy jest 60fps, niemniej gra się przyjemnie. Przydałaby się ekipa - ile można grać samemu. :ogor:

Opublikowano

ogólnie fpsy sa wysoko..poza np expieniem w barze z sczitowaną bazooką przebijającą przez ściany i berserker z storm granatami... Wtedy dropi fpsy do ok 30-40 :P

Opublikowano

Czy najbardziej betonowe 30-40 fps na rynku?

Opublikowano

Najgorsza lokacja w grze. Tu są najniższe fpsy.Nie mam niestety sprzętu do przechwytywania video więć nie sprawdze jak nisko fpsy lecą ale biorąc pod uwagę, że kontroler dobrze reaguje oraz nie czuć "płynności just cause 3" to chyba poniżej 30 nie spada, może na ułamek podczas wybuchu. Na filmiku wygląda to strasznie, ale to wina niskiego FOV. w samej grze w tym miejscu jest lepiej niż to wygląda z tego filmiku. Spędziłem w tym barze chyba z 10h expiąc kilka swoich oraz obcych postaci. 60 fps jednak robi różnicę w przypadku fpsów... przesiadka do Borderlands1 we wstecznej dosłownie daje raka :P W sumie nawet na steamie teraz jest Borderlands dla mnie niegrywalne ze względu na framepacing.

Edytowane przez Kriss_Hietala

Opublikowano

ME Catalyst od 9 listopada w EAA (+ oryginalne ME).

Opublikowano

10 listopada UFC 2 w eaa :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Ktoś wie jak pobrać te gry ?:

Feeding Frenzy

Feeding Frenzy 2

Heavy Weapon

bo w EA Acess ich nie widzę.

Opublikowano

Ktoś wie jak pobrać te gry ?:

Feeding Frenzy

Feeding Frenzy 2

Heavy Weapon

bo w EA Acess ich nie widzę.

są w menu konsoli. Gry i Aplikacje -> do zainstalowania 

Opublikowano

są w menu konsoli. Gry i Aplikacje -> do zainstalowania

Nie widzę tego w gotowych do instalacji,może je gdzieś odklikałeś najpierw by się tam pojawiły ?