Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Szczerze to w tym roku w pudełku kupiłem tylko Bloodstained, którego zacząłem grać w gamepassie i nie skończyłem, a mi się spodobał. Wspaniała usługa.

Kusił mnie RE Village, jestem fanem serii, mam wszystkie odsłony, ale nie mam już ciśnienia by kupować na premierę. Gra nie ucieknie, są inne tytuły w kolejce, a wiem, że Residenty bardzo szybko tanieją jak to było z RE2 i RE3, które kupiłem na premierę za 250zł a rok później dostępne były za połowę tej ceny. No i samo demko Village mnie nie porwało.

Edytowane przez Czoperrr

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Ja odkąd mam XSX kupiłem kupiłem zaledwie kilka gier i to w większości w cyfrze, co kiedyś byłoby dla mnie do pomyślenia, bo jeszcze niedawno kupowałem tylko pudełka. Game Pass kompletnie zmienił moje nawyki konsumenckie i to jak gram w gry.

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

Ja z kolei jestem po pierwszych godzinach w Sable, z tego co wiem na premierę gra borykała się z dużymi problemami technicznymi, ale teraz gra jest już moim zdaniem jak najbardziej grywalna.

Wyjechałeś gdzieś dalej na motorku? Dalsze lokacje np taka z lasem to był dramat, a nie kojarzę żeby mi się jakiś pacz ściągał. 

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

Wyjechałeś gdzieś dalej na motorku? Dalsze lokacje np taka z lasem to był dramat, a nie kojarzę żeby mi się jakiś pacz ściągał. 

w lesie jeszcze nie byłem, więc się nie wypowiem. Ale z tego co widzę ludzie piszą że jest lepiej:

Opublikowano

To jeszcze trochę paczy i można będzie grać, bo gra bardzo fajna tylko chyba jej nikt nie testował. 

Opublikowano

Pograłem dziś w nocy w Visage trochę dłużej i były momenty, gdzie się można osrać, a mało co mnie straszy :obama: Gra nie jest jednak idealna, system przedmiotów i ekwipunku mi nie odpowiada, dodatkowo auto-save w nieprzychylnych momentach, przez co muszę zacząć grę od nowa i lepiej się przygotować. Nie dostaliśmy Silent Hills, więc cieszę się, że inspirowana nią gra się ukazała.

Spoiler

mam niskie sanity, brak tabletek, brak świec i zapisało mi stan kiedy jestem w pralni, a za drzwiami czai się na mnie Lucy. Tylko wyjdę i już ginę.

Opublikowano
3 godziny temu, messer88 napisał:

To jeszcze trochę paczy i można będzie grać, bo gra bardzo fajna tylko chyba jej nikt nie testował. 

Na pewno była testowana ale to od dewelopera zależy jakie błędy zostaną naprawione. :lapka:

Opublikowano
12 godzin temu, Hubert249 napisał:

kto lubi Monty Pythona, powiem w nią zagrać 

No ja właśnie z powodu uwielbienia do brytyjskiej grupy komików zagrałem, ale z MP to głównie mamy styl graficzny, bo żarciki to raczej nie ten poziom, choć faktycznie, kilka było niezłych i śmiechłem parę razy w trakcie tych 30 minut, które wczoraj spędziłem z tym tytułem, więc zapowiada się fajnie.

Najgłośniej na razie prychłem nie z powodu tekstu, a  żarciku sytuacyjnego.

Zaraz na początku, jak się idzie do "faceta w łódce" i tam na jego "planszy" nak#rwia wiolonczela - na początku nie zwróciłem uwagi, bo nasza protagonistka stoi akurat w tym miejscu, prowadząc rozmowę z dziadem, ale jak się ruszyłem to odkryłem, że na łódce siedzi również ten jegomość, który tak ostro nak#rwia smyczkiem :pawel:

Opublikowano

F1 2021 darmowy weekend w goldzie. 84 giga do pobrania ale chętnie się sprawdzi. 

Opublikowano
Godzinę temu, Colin napisał:

F1 2021 darmowy weekend w goldzie. 84 giga do pobrania ale chętnie się sprawdzi. 

nigdy sie nie interesowalem. Widze ze juz ludzie griercuja. A do ktorej h mozna grac ? 

Opublikowano

do niedzieli wieczora albo poniedziałku rana. nie wiem czy są jakieś sztywne limity czasowe bo z paroma grami różnie miałem. jedne szybciej wyłączali inne później.

w okolicach wakacji i tak w GP wyląduje ale co się już pogra to się pogra :fsg:

Opublikowano
8 minut temu, Colin napisał:

do niedzieli wieczora albo poniedziałku rana. nie wiem czy są jakieś sztywne limity czasowe bo z paroma grami różnie miałem. jedne szybciej wyłączali inne później.

w okolicach wakacji i tak w GP wyląduje ale co się już pogra to się pogra :fsg:

Gorzej ze wrzucili to w weeknd GP. A gram glownie wieczorami takze tak :yao: no ale sprawdzic wypada 

Opublikowano

Spóźniony zapłon bo w temacie gry już było to info, GTA III w PSNOW to VC pewnie w expansion passie u niny XD

Opublikowano

Nie wszyscy wchodza do tamtego tematu. Dla mnie ziew jak to prawda. Gralem na ps2 i nie chce wracac.

Opublikowano

czyli kolejna bardzo dobrze oceniana gra od XGS w tym roku,

chyba możemy się powoli przyzwyczaić do takich ocen. W zasadzie trudno mi sobie przypomnieć ich ostatni gorzej oceniany tytuł. Chyba Battletoads z zeszłego roku, który świeci się na żółto ze średnią 72 punktów na Meta

Opublikowano

Battletoads było spoko, właśnie takie 6-7/10. Raczej pełnej ceny bym nie zapłacił, ale dobrze się przez te kilka godzin bawiłem.

Opublikowano

No exy 3rd party raczej średnio MSowi dostarczyły, ale 1st party nie zawiodło, oj nie. No i z bardzo dużą dozą prawdopodobnieństwa, 80+ będzie miało Halo Inifnite, bo o 90+ dla Godrizona nawet nie muszę się martwić.

Opublikowano

Nie dziwne jak pewnie połowa leci na cebulowaniu z gamę passa z jakiś pringelsow i zakupy robi na Copacabanie