Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Yakuza 2 Kiwami. Matko Bosko jakie to jest dobre.  Tak powinno się robić Remaki tj. grasz we współczesnej wersji w coś, co wydawało Ci się, ze robiło podobne wrażenie 15 lat temu :) Za takie gp to ja mogę płacić te 4 ziko do końca świata :)

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Już kilka miesięcy męczę Yakuze 7, zrobię pół roku przerwy i biorę się za Kiwami i Kiwami 2 bo jedyne co skończyłem to 0 i oryginał na PS2.

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Już kilka miesięcy męczę Yakuze 7, zrobię pół roku przerwy i biorę się za Kiwami i Kiwami 2 bo jedyne co skończyłem to 0 i oryginał na PS2.

Polecam zwłaszcza 2, która jest dużo ciekawsza niż 1 :) szkoda, ze 3 do 5 to tylko remastery, ciężko będzie to ograc bo tak genialnym remaku.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Grał ktoś w Echo Generation? Przeglądałem katalog GPU i mnie okładka zainteresowała. Zajrzałem co to i wygląda zachęcająco.

Opublikowano
W dniu 29.11.2021 o 01:39, Czoperrr napisał:

Grał ktoś w Echo Generation? Przeglądałem katalog GPU i mnie okładka zainteresowała. Zajrzałem co to i wygląda zachęcająco.

Grałem, skończyłem. Jak masz nostalgie na lata 90 to gra jest boska. Ma swoje wady czyli dużo backtrackingu i trochę głupi system lewelowania drużyny.  Gra to klasyczny, turowy rpg, z ciekawą fabuła i zabawynymi dialogami, pięknym artstylem i super muzyką.

Polecam bardzo, smakuje jak ciepłe kakałko, podczas wieczorynki. 

Edytowane przez kislawa

Opublikowano

To ma jakiś tryb dla jednego gracza?

Opublikowano
19 minut temu, SnoD napisał:

To ma jakiś tryb dla jednego gracza?

Można grać z botami, ale wciąż to formuła co-opa

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

@suteq ty już wiesz co :wub: :s159:

kurwa nie ma crossplayu :[

This also means cross play will be available between all Xbox and PC players who install via the Microsoft Store version of the game.

No to czemu jest tak napisane. 

Opublikowano
2 minuty temu, suteq napisał:

No to czemu jest tak napisane. 

sprawdzałem na szybko i było napisane że nie ma, pewnie info z premiery

Opublikowano

Aktualnie nie ma bo gry nawet na sklepiku MS w wersji PC nie ma. Pojawi się w XGP to pewnie pojawi się Xbox Play Anywhere i crossplay. 

Opublikowano

Trochę za dużo z stulejarskich gier multi w tym gp. Spencer daj też coś dla prawdziwych graczy...

Opublikowano

Lawn Moving Simulator :ohboy:

A tak na serio to wrzutka kiepska bo wiadomo, że wszystkich tylko Halo interesuje. Stardew Valley też spoko, będzie dla żonki.

Opublikowano

Super, ff13-2. Wczoraj sie zastanawialem kiedy wrzuca, bo chce zagrac, a nie chce zrywac folii z pudełka xd