Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli komuś mało gier, to oto lista zapowiedzianych gier do GP na przyszły rok

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Dobra, ten cały gamepass to musi być jakas pralnia pieniędzy, coś jak w Ozark :problem:

Opublikowano

No i fajnie się zapowiada ten 2022. Ogarnie się backloga przez święta i w 2022 wjedzie z czystym kontem pochłaniając perełki z Game Passa. :xboss: 

Opublikowano
14 godzin temu, Intotherain napisał:

Czy wy tez macie ten błąd z fireteam elite ze nie szuka wam graczy?

Wczoraj włączyłem w chmurze i też miałem problem z dołączeniem do jakijekolwiek gry. Masz grę na dysku? Bo myślałem już, że to przez chmurę tak się dzieje.

Opublikowano

Dziś sciąglem Mortal Kombat 11 z XGP, a że dawno nie pykałem w żadne bijatyki to mówię sprawdzę gierkę... 

I mam taki problem otóż tryb FABULARNY mi nie działa. Mam go cały czas zaznaczony na czerwono i nie można go włączyć. 

Czy gra dodana do XGPU to pełna wersja gry czy to po prostu jakiś błąd? 

Opublikowano
W dniu 15.12.2021 o 10:32, Czoperrr napisał:

Kto wbija calaka w Psim Patrolu?

Pewnie Ty, bo po pocisku od LiŚcia w CW sprawdziłem Twój profil i faktycznie coś masz pociąg do szybkich calaków :yao:

Opublikowano
25 minutes ago, Wredny said:

Pewnie Ty, bo po pocisku od LiŚcia w CW sprawdziłem Twój profil i faktycznie coś masz pociąg do szybkich calaków :yao:

Oj tam, Unpacking świetna gra :)

Opublikowano
39 minut temu, maxoffe napisał:

Dziś sciąglem Mortal Kombat 11 z XGP, a że dawno nie pykałem w żadne bijatyki to mówię sprawdzę gierkę... 

I mam taki problem otóż tryb FABULARNY mi nie działa. Mam go cały czas zaznaczony na czerwono i nie można go włączyć. 

Czy gra dodana do XGPU to pełna wersja gry czy to po prostu jakiś błąd? 

Zobaczyłem dodatki do tej gry i wydaje mi się, że ten tryb fabularny to trzeba kupić. Tam jest ostateczna edycja, co zawiera następstwa i plus dwa zestawy kombat pack z postaciami za 86 zł na promocji i jest do dziś. 

Opublikowano

https://www.gamerevolution.com/guides/667549-mortal-kombat-11-story-mode-unavailable-xbox-xs

Cytat

The Mortal Kombat 11 Story Mode will be unavailable if you haven't downloaded and installed the content pack. You'll need to manage your game add-ons to make sure it's installed properly. If nothing else, uninstall the game, then choose to reinstall everything all at once. That should fix the problem.

Edytowane przez dee

Opublikowano
4 godziny temu, Czoperrr napisał:

Mega słabo jeśli wrzucili do GPU jakiegoś kastrata bez trybu fabularnego. 

XD 

Nawet gdyby to była prawda, tryb story to zwykła pierdoła na dwie godziny. 

Esencją MK11 jest  VS Online. 

Opublikowano

Moze i tak ale tutaj 99% ludzi sciagnie to zeby ograc story i tyle, gra wyleci z dysku zaraz po. 

Opublikowano

Chce wam się grać w bijatykę dla fabuły? Znając życie będzie to tylko mashowanie przycisków bez zagłębiania się w system walki.

Opublikowano

Filmik, filmik walka filmik x5 zmaina postaci filmik x3 walka filmik x4. 

Tak to mniej więcej wygląda. 

Opublikowano
W dniu 10.12.2021 o 22:52, Bigby napisał:

To ma być dopiero w styczniu 11? Bo mi się pojawiło w GP ale z poziomu library. 

Edyta: można się rozejść -  nie odpala

Edytowane przez Metoda