Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

Pytanie co do gry nie najnowszej. Czy Recore jest aż tak złe? Warto zagrać?

I'm Not Sure GIFs | Tenor

Gra ma fajny pomysł i niezły gameplay, ale jednocześnie jest okropnie zabugowana i powtarzalna, Takie 6/10, można zagrać, ale w tylko w ostateczności

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

@ragus skończył i z tego co pamiętam jebał grę za okrutny backtracking zabijający przyjemność z gry

Opublikowano
24 minuty temu, Czoperrr napisał:

Pytanie co do gry nie najnowszej. Czy Recore jest aż tak złe? Warto zagrać?

Dla mnie ta gra to pomyłka. Próbowałem ale szybko się odbiłem. Może na początku tamtej generacji można było się poświęcić ale teraz nie widzę sensu kiedy jest tyle dobrych gier.

Opublikowano

Panowie, o co tutaj chodzi:

obraz.png.30d3d6ddf10936e235af751890265fc5.png

Wiek mam ustawiony poprawnie.

EDIT: Wystarczyło się wylogować i zalogować ponownie.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Niech ktoś proszę mi podpowie, czy da się współdzielić GPU również na PC do grania w chmurze? 

U syna na PC zalogowałem się w Store na swoje konto, w aplikacji Xbox na syna, przechodzę do gier w chmurze, mam ikonę "graj", uruchamiam i klops, nic nie działa. Dość wymowny jest jednak komunikat, że w Store jest zalogowany inny użytkownik.

W ustawieniach mojego głównego konta dzieciaki są jako członkowie rodziny, więc powinno trybić. Czyżby GPU z PC nie miał takich możliwości jak konsola?

Opublikowano
4 minuty temu, easye napisał:

A próbowałeś do store zalogować się na syna?

Robiłem każdy możliwy sposób, wygląda na to, że chmura niekoniecznie jest współdzielona, fizyczne instalacje gier raczej tak.

Opublikowano

Sniper Elite 5 ma na premierę trafić do GP w 2022 roku. Seria mocarna nigdy nie była, ale V4 mi się bardzo podobała, pomimo kilku niedociągnięć.

Opublikowano

no szału nie ma. gamepass ostatnio dostarczył to będzie co ogrywać. 

Opublikowano

Usuńcie to już w chuj tego iksboks lajwa spensor, ja pierdolę, przecież to gorszy szrot od takiego PS+ nawet. Wystarczy gamepass i tyle.

Opublikowano

Znam gościa co kupuje doładowania golda w żabce za normalną katalogową cenę, póki taki proceder będzie miał miejsce póty gold pewnie będzie miał się dobrze.

Edytowane przez TidesX

Opublikowano

To byłem ja.

Nie wiedziałem że nie mozna kupować golda w sklepie

Opublikowano
W dniu 10.12.2021 o 22:52, Bigby napisał:

Premiera przesunięta

Opublikowano

Weird West to się zapowiada kolejny cichy hit. Nic o grze jeszcze niedawno nie wiedziałem, ostatnio troche poczytałem, pooglądałem i kurde, chcę tego :D

Nie przeszkadza mi ta obsuwa, bo gier mam pod korek do zaliczenia, ale czekam mocno

Opublikowano

Jak ktoś chce wyczilować rozwożąc listy i paczki po małej mieścinie to polecam Lake. Tak lekko klimatem LiS, trochę też się mi kojarzy z Firewatchem. 

Opublikowano

Dopiero co sie skończyła jedna promocja na GPUltimate a tu kolejna. Kupić GP na 3msc na PC za 4zł, potem miesiac GPultimate za kolejne 4zł, zlutować i mamy 4msc GPUltimate za 8zł. Spencer ty wariacie :banderas: