Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Podobno był patch poprawiający wydajność ME1 na Xone i podobno chodzi lepiej niż na początku.

Tych patchy było... żartując "chyba 20" ale jakby tak dokładnie policzyć to z 10 byłoby :P SPrawdzałem 3 patche temu i sa spadki dalej...ale do grywalnego poziomu. Pewnie teraz jest jeszcze lepiej.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Spore spadki były w oryginale na X360 więc nie o to chodzi ;) Kwestia czy chodzi tak jak na X360 (wiem, że w cutscenkach na pewno było lepiej od samego początku, ale idzie o gameplay).

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Mass Effect 3 w multi miewa spadki animacji przy większej ilości przeciwników na ekranie oraz jednosekundowe zamrożenia ekranu... Mimo wszystko cały czas jest bardzo grywalne :)  Jako że zaczynam od zera (grałem przez 167h w co-opie, ale na PC) mam dodatkową motywację do przechodzenia kolejnych potyczek.

Opublikowano

Obserwuję ten temat a mimo to nowe posty nie wyświetlają mi się w polu Profil - Moja zawartość. Ktoś może mi jakoś pomóc? Jak to na tym forum funkcjonuje? :P

Opublikowano

Opłaca się w ogóle grać w ME3 bez DLC, tylko z tym rozszerzonym zakończeniem? Coś mi się kojarzy, że któreś DLC nawet nie udawało, że nie jest wyciętą częścią podstawki i było ważne fabularnie?

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

badum tss...

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Przekreślone nie bez powodu ;)

Opublikowano

Używam tapatalk, więc nie widzę żadnego przekreślenia :) skoro to Twój post to mogłeś edytować i tyle. Bo wiele osób używa tapatalk i nie wchodzi przez stronę i tylko niepotrzebnie jak ja włączają konsole i szukają :D

Edytowane przez PiPoLiNiO

Opublikowano

Zmieniłem wpis :)

Opublikowano

Opłaca się w ogóle grać w ME3 bez DLC, tylko z tym rozszerzonym zakończeniem? Coś mi się kojarzy, że któreś DLC nawet nie udawało, że nie jest wyciętą częścią podstawki i było ważne fabularnie?

Czy ja wiem... Pewnie masz na myśli DLC Lewiatan, które odnosiło się do pochodzenia Żniwiarzy, ale moim zdaniem ten wątek nie jest bardzo istotny i można go pominąć. 

Opublikowano

Jakby ktos byl chetny na poobijanie sobie mordy w UFC2 to zapraszajcie :) wlasnie pobieram i mozna wieczorkiem troche polatac w klatce.

Opublikowano

Jedynie 2 dlc do me3 są obowiązkowe to z proteaninem i cytadela . Reszte możecie olać.  Proteanin ważny fabularnie a cytadela to :banderas::obama::banderas:

Opublikowano

No DLC z genezą Reaperów warto przejść i ogromny minus dla developera i wydawcy, że to zwyczajnie wycięli z podstawki - tak samo jak Proteanina.

Opublikowano

no Leviathan to jest mus do skończenia, mega wątek z powstaniem Żniwiarzy

Opublikowano

no ku,rwa przecież to elementarna część całej gry, jak w to grałem to nawet nie miałem pojęcia, ze to dlc

Opublikowano

Dzięki panowie, czyli dobrze zapamiętałem. Szkoda tylko, że te wszystkie DLC kosztują prawie tyle co gra na premierę. Klasyczne EA.