Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Ja tak samo. FC3 fabularnie był bardzo dobry, ale już 4 mnie męczyła, więc przy FC6 dam sobie szansę. 

Myślałem, że Assasinami jestem wypalony, a Origin bardzo gładko wszedł jeśli tylko zmieni się podejście do ubigier

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

gdzieś jest jakiś link/ustawienia w którym sprawdzę do kiedy dokładnie mam gamepassa?

Przyznam, że nie chce tej presji czasu, a muszę ograć kilka klasyków z X360/One i ten lecący w tle czas mnie jakoś denerwuje :)

Gamepassa aktywuję, na spokojnie po ograniu backloga.

Opublikowano
9 minut temu, grzybiarz napisał:

gdzieś jest jakiś link/ustawienia w którym sprawdzę do kiedy dokładnie mam gamepassa?

Przyznam, że nie chce tej presji czasu, a muszę ograć kilka klasyków z X360/One i ten lecący w tle czas mnie jakoś denerwuje :)

https://account.microsoft.com/services

Opublikowano
19 minut temu, grzybiarz napisał:

Przyznam, że nie chce tej presji czasu, a muszę ograć kilka klasyków z X360/One i ten lecący w tle czas mnie jakoś denerwuje

Munu konsoli-opcje - subskrybcje. 

Opublikowano

W konsoli widziałem tylko że aktywna. W tym linku widzę że do grudnia 2022, więc ok.

Opublikowano
13 minut temu, grzybiarz napisał:

W konsoli widziałem tylko że aktywna. W tym linku widzę że do grudnia 2022, więc ok.

W konsoli jesteś wszystko ładnie pokazane 

IMG_20220702_213958.jpg

Opublikowano

sa juz przecieki odnosnie daty dodania gier actiblizz do usługi?

Opublikowano

Solidna konkurencja dla PS+ w tym miesiącu!

Spoiler

Niech oni już to zabiją, proszę

Opublikowano
7 minut temu, messer88 napisał:

Nie mogą tego zabijać, kody na golda przecież potrzebne. 

Gold - si

Games With Gold - nope

Chyba jedyny przypadek, w którym lepiej jakby nic nie dawali niż mają dawać za darmoszkę takie gnioty

Opublikowano

mendrek pisał, że saints row > gta, a druga czesc według niego najlepsza!

Opublikowano
38 minut temu, 20inchDT napisał:

mendrek pisał, że saints row > gta, a druga czesc według niego najlepsza!

bo można ludzi gównem z szambowozu oblewać 11/10

Opublikowano
Godzinę temu, Soban napisał:

bo można ludzi gównem z szambowozu oblewać 11/10

Jakby nie wystarczyło, że GwG nas oblewa :smutas:

Opublikowano

Gdyby nie wrzutki na forum, nawet bym nie wiedział że GwG istnieje. Polecam takie podejście.

Opublikowano

playstation traci kilka czasowych exów od annapurny i dwa z nich - solar ash i maquette trafią do gp

Opublikowano
W dniu 16.12.2021 o 17:34, Paolo de Vesir napisał:

Ja po pierwszej godzinie już widziałem żółtko. Może i MS ładnie dowalił do pieca, ale te ich kolaboracje z 3rd party to praktycznie same cytryny. Dla porównania powiem tylko, że Sony zadbało o Kenę czy The Pathless.

Jest jeszcze ta gierka, ale nie game pass xd