Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano
Xbox One: Lovers in a Dangerous Spacetime

Xbox One: Project Cars

Xbox One + Xbox One 360: Secret of Monkey Island 2

Xbox One + Xbox One 360: Star Wars Force Unleashed 

Edytowane przez Rayos

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Ulala :banderas: Lovers to świetna gierka i Force Unleashed zawsze chciałem przejśc jeszcze raz (pierwszy raz jeszcze na ps2 grałem) no Cars dla fanów simów, ale nie wiem po co jak jest Forza i genialne Monkey Island znakomity miesiąc.

Opublikowano

Że co kur.wa!? PCars w gwg? Grubo. W życiu bym nie pomyślał o tym. Choć pewnie i tak mi się znudzi znowu po dwóch godzinach, ale zakończenie bardzo miłe. No i reszta gierek również do sprawdzenia, w żadną z pozostałych nie grałem.

Opublikowano

W coopie świetne. Lubilem obronę kryjowki w VH a tutaj to naprawdę dopracowali. Sporo pulapek, ulepszen, kombinacji, wyzwan. rozwijamy nie tylko skille postaci... Ale tez pułapki. Do tego torty. Wyższe toeey wprowadzaaj sporo nowości do niby juz znanych map. Do tego scenariusze i tryb wndless do wyexpienia szybkiego. Jest tez craft sprzętu oraz później będzie mozna ulepszac ekwipunek i enchantowac. Przylozyli sie jednym słowem. Fajnie sie klasybizupelniaja. Np kolega stawia pułapki mistyczne z ogniem a ja swoimi mechanicznymi zwiekszam podatnosc wrogow na ogień. Na multi sie fajnie smakuje ilość pulapek oraz... Mapka. Im więcej osób tym nie tylko więcej pulapek i mobow...ale tez może sie zdarzyć, ze będzie dodany fragment mapy, pojawi sie jakiś most na środku, dodatkowy nexus etc.

Heh czyli musze poszukać kogoś do co opa aby się dobrze bawić  :D   

Co do golda to Lovers in a Dangerous Spacetime zawsze mnie interesowało ale to też gra pod co opa :) Ktoś chętny do wspólnej gry? 

Opublikowano

Może kiedyś się zepnę i znajdę czas na FU, podobno jedna z niewielu dobrych gier w uniwersum SW i parę razy się nad nią zastanawiałem. Że CARS się pojawiło to niezłe zaskoczenie, ale pewnie developer chce wycisnąć z tego tyle ile się da przed premierą drugiej części zapowiadanej chyba na ten rok.

Opublikowano

Co do golda to Lovers in a Dangerous Spacetime zawsze mnie interesowało ale to też gra pod co opa :) Ktoś chętny do wspólnej gry? 

Można coś tam czasnąć w co-opa.
Opublikowano

Też się pisze koledzy :lapka:

Opublikowano

pany, ten co-op nie jest czasem tylko kanapowy?

Opublikowano

No blantman? Nie jest czasem? Znów nas robisz w Figusia? Naopowiadałeś, naobiecywałeś, ehh... :[

Opublikowano

Ja nie wiem :) slyszalem tylko że jest dobry co op. W takim razie zapraszam do mnie do domu na coopa;)

Opublikowano

??? nie wiem o co chodzi, ale co złego to nie ja.

Widzę Figuś, jak widzę czas szybko uleczył rany ale ja nie zapomniałem. I nigdy nie zapomnę jak cię mamił, obiecywał, nagabywał przez pół roku jak to będziecie sobie w dead rising 3 co-opowali jak już w grudniu dadzą go w goldzie. Jaki to będzie piękny wstęp do kontynuowania rozwałki w DR4. I co? I góvno, a po blantmanowych opowieściach pozostał tylko ból i zgrzytanie zębów. Podły człowiek.
Opublikowano

oj chyba faktycznie kanapowy

Opublikowano

Sorki za noobowskie pytanie, ktore pewnie bylo wałkowane, ale czy da się sciągnąć darmową gre z Golda ze wstecznej kompatybilności bez podpiętej karty kredytowej?

Opublikowano

To ja mam też inne pytanko - czy jak kupowałem golda na 3 miechy przez zdrapkę, to muszę jakoś teraz anulować przedłużanie subskrypcji?

Opublikowano

Jak masz golda ze zdrapki, to niby w jaki sposób miałaby się subskrypcja przedłużyć?

Opublikowano

Może ma kartę podłączoną i myślał ,że jak wklepie zdrapkę to mu włączy automatyczne odnawianie ale nie tak się nie dzieje.