Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

U mnie chyba wleci na Switcha, o ile nie będzie jakichś większych problemów z tą wersją.

Opublikowano

premiera AoE II:DE na konsolach i w chmurze  31 stycznia, AoE IV ma wyjść gdzieś w przyszłym roku.

Będzie obsługa myszki i klawiatury 

Opublikowano

pięknie, jest i mysz. Oby tylko ui nie zjebali pod konsolowców. Może po wykryciu zmiany inputa mogłoby sie przełączać?

Opublikowano

jak coś to ma być crossplay :lapka:

Opublikowano

Jeżeli deal z acti bedzie przyklepany to poprosiłbym też remake starcrafta

Opublikowano

Opublikowano
17 minut temu, ASX napisał:

Skoro tak rośnie to może czas w końcu dać normalny dostęp do exe. gry jak przystało na 21 wiek. Bo jakby nie takie bzdurne ograniczenia to GP na PC byłby już naprawdę spoko, po pierwszych przebojach rok temu ostatnio z żadną grą z GP nie miałem problemu.

Opublikowano

No spoko, że dają AoE ale ile można zapychać dziurę starociami? 

Opublikowano

Ja się cieszę w chuj, chciałem ograć AoE II Remastered bo to moja jedna z ulubionych gier dzieciństwa, ale jedyny komputer z Win 10 do którego mam dostęp to mój stary pecet który stoi u rodziców :nosacz2:

Kto by pomyślał że ponad 20 lat później będę mógł to ograć siedząc na sofie przed 65 calowym telewizorem

Opublikowano

Gracze: Dej Mikroszoft ten Ejdż of Empajers na komsole!

MS: 2023 AoEII i AoEIV na XS!

Gracze: Po co mnie te starocie?!

Opublikowano
7 godzin temu, tjery napisał:

Skoro tak rośnie to może czas w końcu dać normalny dostęp do exe. gry jak przystało na 21 wiek. Bo jakby nie takie bzdurne ograniczenia to GP na PC byłby już naprawdę spoko, po pierwszych przebojach rok temu ostatnio z żadną grą z GP nie miałem problemu.

Przecież masz dostęp do plików od któregoś tam updejtu apki Xbox.

Opublikowano
8 hours ago, maciucha said:

No spoko, że dają AoE ale ile można zapychać dziurę starociami? 

Taki słaby październik w gamepassie, masakra, kiepskie gry i zero premier w usłudze same zapychacze

Opublikowano
3 godziny temu, Bzduras napisał:

Przecież masz dostęp do plików od któregoś tam updejtu apki Xbox.

Do plików tak, do exe. nie. Nie da się korzystać z reshade ani z Nvidia Freestyle, bo nie mają dostępu.

Opublikowano

Eh jeszcze nie ma nowych gierek w GP. Signalis kusi mocno. Ktos wie o ktorej mozna sie spodziewac? Po 18 dopiero czy zdarza sie wczesniej?

Opublikowano
40 minut temu, pawelgr5 napisał:

Eh jeszcze nie ma nowych gierek w GP. Signalis kusi mocno. Ktos wie o ktorej mozna sie spodziewac? Po 18 dopiero czy zdarza sie wczesniej?

O 16.

Opublikowano

Game Pass rośnie, ale wolniej niż zakładały prognozy M$. Nie ma co się dziwić bo ten rok jest naprawdę słaby jeśli chodzi o duże gry w abonamencie

Opublikowano

Ja tam się ciesze, że AOE będzie na konsoli ale świata tym nie zawojują. Spodziewam się, że poza tym coś już wiemy chociaż jeszcze jedna duża gra wpadnie.

Opublikowano

Początek nowego roku zapowiada się dopiero świetnie.  Red fall , wu long później starfield. Mam nadzieję że wkoncu dadzą state of decay 3 bo wkręciłem się w dwójkę. 

Opublikowano

a jeszcze przecież będzie Forza, Minecraft i ARA na PC :lapka:

No zapowiada się że początek przyszłego roku spróbuję zrekompensować kiepski 2022 r 

Opublikowano
1 hour ago, ASX said:

Game Pass rośnie, ale wolniej niż zakładały prognozy M$. Nie ma co się dziwić bo ten rok jest naprawdę słaby jeśli chodzi o duże gry w abonamencie

Końcówka 22 bardzo dobra, ale to dopiero zobaczymy w kolejnym raporcie. 

Opublikowano

Jak oni mysleli, że liczba uzytkowników wzrosnie o 70% bez gier 1st party (i aaa w dużej mierze) to nie wiem co tam ćpają. Dodatkowe 7mln osób to i tak bardzo dużo.

Opublikowano

Może takie były prognozy zanim opóźnili Starfielda? A potem, już nie chciało im się zmieniać i powiedzieli "a chuj, zostaw tak"