Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

no wszyscy mają nadzieje, że nie chodzi o Przebudzenie Mocy z 2016 r. czy gierki z Xboxa 360 ;D

Opublikowano
16 minut temu, Bielik napisał:

Pisząc Lego Star Wars mają na myśli Sagę Skywalkerów? :ohboy:

Grę już miałem w koszyku na Black Friday. :obama:

Opublikowano

tydzień dostałem jako prezent ale zwróciłem bo wolałem Calisto, a dwa gierka była wzięta po wyższej cenie (150 a już po stówie chodziły). także w ogóle wygrałem :D

Opublikowano

A surprise, to be sure, but a welcome one.

Opublikowano
20 minutes ago, ASX said:

A surprise, to be sure, but a welcome one.

Top 3 gier Lego dla mnie, absurdalna ilość kontentu i w konću pod spodem naprawdę dobra gra, a nie zmienianie tylko otoczki, a pod spodem gameplay w 100% sprzed 10 lat.

Opublikowano
1 minute ago, Bigby said:

Oooo, mega. Namiętnie z synem gramy to upgrade do Goty wejdzie jak złoto. 

Opublikowano

gamepass-ultimate.gif

Nie wiem jak wy, ale ja nie wyrabiam. Więcej gier wpada niz jestem w stanie w ciagu miesiaca przejsc, a jeszcze switcha nadrabiam.

Opublikowano

Akurat dzisiaj zdążyłem sprzedać Skywalker Saga na PS5 :D i jeszcze ten Hot Wheels, na którego namawiał mnie długo kumpel

Opublikowano
13 minutes ago, funditto said:

Akurat dzisiaj zdążyłem sprzedać Skywalker Saga na PS5 :D i jeszcze ten Hot Wheels, na którego namawiał mnie długo kumpel

Prosty racerek, bez dlc trochę mało tras, ale wersja Goty to na miękko. Na easy nawet 7 latek jest w stanie wygrywać ;)

Opublikowano

całkiem spoko miesiąc. 

High on life i Star Warsy na pewno sprawdzę 

Opublikowano

Ja jebię ile dobra. Eastward, lego, high on life, chained echoes i hot wheelsy. Te tytuły na bank będą grane. 

Opublikowano

Czaiłem się żeby kupić eastward na switcha w promce, ale jakoś tak, tak jakoś, no tak bym może zagrał, a może bym nie zagrał, niby gempleje fajne, ale może się odbiję, nooo poczekam na większą promkę, to może wezmę.

A tu pan Spencer dowiózł za pół darmo i sobie zagram w chmurce :xboss:

Filip, ufam Tobie.

IMG_20221201_171214.jpg

Opublikowano

Mega zajebiście, zagram ze swoją starą w lego star warsy, akurat na długie święta się wpasują fajnie. Napierdalać wincyj gier. 

Opublikowano

Chyba tak dobrego miesiąca to do tej pory nie było. 

Lego Star Wars czekalem na jakaś duża promka bo chciałem ograć ze stara, High on Life miałem na radarze a tu taka niespodzianka. Spencer :banderas:

Opublikowano
5 minut temu, MaZZeo napisał:

High on Life miałem na radarze a tu taka niespodzianka.

Skalibruj radar, bo od dawien dawna wiadomo było, że wlatuje do GP na premierę :lapka: