Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Teraz i tak te gry wpadają randomowo, podział na jeden czy dwa stałe rzuty nie ma racji bytu.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Zdjęcie
śmiechłem nawet xd ale to w sumie nie prawda, biorąc pod uwagę najbliższe miechy

Opublikowano
Godzinę temu, Szermac napisał:

Zdjęcie
śmiechłem nawet xd ale to w sumie nie prawda, biorąc pod uwagę najbliższe miechy

76ow4o.jpg

Opublikowano
10 hours ago, Szermac said:

Zdjęcie

Akurat najbliższe miesiące w GP zapowiadają się znakomicie więc proszę nie szerzyć fałszywej propagandy.

Opublikowano
Cytat

Akurat najbliższe miesiące w GP zapowiadają się znakomicie więc proszę nie szerzyć fałszywej propagandy

Przecież dokładnie to napisałem pod zdjęciem xd

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

czemu w sumie nie ma dead risinga 3? oglądam sobie stary filmik cyfronomiconu i masakra jak dużo dobroci kiedyś tam było, szczególnie ze starych konsol. 

Opublikowano
11 godzin temu, Figaro napisał:

nie, zapowiedzi będą podczas eventu w styczniu.

toć mamy styczeń, i to już ponad połowę :rolleyes:

dokładnie to będzie w środę, 25.01

Opublikowano
46 minut temu, Moldar napisał:

A dajcie spokój, zero zapowiedzi od miesiąca, oni to nie potrafią w marketing.

Game Pass się zmienił od jakiegoś czasu. Teraz hajpuje się dużą premierę w usłudze. 

- A Plague Tale Requiem - październik 

-Monster Hunter - styczeń 

Za chwilę 

-Atomic Heart - luty 

-Wo Long - marzec 

Opublikowano

Oddajcie mi moje 4zł xd. Żałośni jesteście. U konkurencji za gry trzeba płacić, dzięki ale zostanę u monopolisty.

Opublikowano
28 minut temu, creatinfreak napisał:

Potrzebuje gier, ile można na nie czekać. 

zapomniales dopisac ekskluzywnych bo gry to caly czas wychodza ;) 

Opublikowano

Może i na konkurencji też wychodzą takie gry Plague Tale Requiem, ale za to są droższe i gorzej działają. 

No nie wiem Xbox, musisz się bardziej postarać.

Opublikowano

Chwila, o jakiej konkurencji mówimy w temacie o gamepassie? Konkurencja ma coś takiego? Może jest jakiś 54 TIER ich usługi?

Opublikowano

Kiedyś zapowiadali gry dwa razy w miesiącu, ostatnia taka zapowiedź była na początku grudnia, ot tak przewali, pewnie z 25 stycznia powrócą do tematu, ale ogólnie zero info co się dzieje.

Opublikowano

Koledzy, która gra dostępna w usłudze ma największe online community? Szukam czegoś do pogrania z żywymi graczami, ale poza Fifą i fps'ami. 

Opublikowano

Z ziomkami w Snowrunnera rewelacyjnie się gra, duże community to rzeczywiście Sea of Thieves będzie dobrym wyborem.

Opublikowano
3 godziny temu, mcp napisał:

Koledzy, która gra dostępna w usłudze ma największe online community? Szukam czegoś do pogrania z żywymi graczami, ale poza Fifą i fps'ami. 

Golf with you're friends lub mocno niedoceniany Fall guys, 

Opublikowano

Dałem szansę Chorus i jestem zachwycony. Bardzo przyjemny space shooter. Gram na PC bo jestem zachwycony graniem w ultrawide i przestrzeń kosmiczna wygląda tutaj bardzo ładnie.

Opublikowano
19 minut temu, Czoperrr napisał:

Dałem szansę Chorus i jestem zachwycony. Bardzo przyjemny space shooter. Gram na PC bo jestem zachwycony graniem w ultrawide i przestrzeń kosmiczna wygląda tutaj bardzo ładnie.

Nuuu musi być zajebiście, pykniesz jakieś screeny w ultrawide ? :)