Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jestem najbardziej ciekaw Benedicta Foxa. To w końcu Polska metroidvania zanurzona w klimatach Lovecrafta, to nawet z samego opisu brzmi dobrze i trzymam kciuki by im się udało. 

• Plusik 1
  • This 1
Opublikowano

Benedict może być spoko, ale ostatnio gdzieś Quaz  recenzował demówki indyków i jego opinia po sprawdzeniu tej gierki mocno ostudziła moje oczekiwania. Choć wiadomo, to tylko była chyba pierwsza godzina.

Opublikowano
W dniu 27.04.2023 o 15:18, Homelander napisał:

Grało się w Racera na PC. Fajna giereczka. Oczywiście do Wipeouta nawet nie ma startu, no ale z drugiej strony nic nie ma w tej kategorii. Eh Wipeout.

Redout jest super, jak jeszcze nie grałeś. Zarówno 1 jak i 2 część.

Opublikowano

Screenshot_20230503-213921_Chrome.thumb.jpg.2a8dfc6b0492382f460724a502f139c9.jpg

Gra ostatnio miała premierę w GP. Liczę na pokemony lepsze of samych pokemonów, tylko, że z kaset ;) Może w nocy trochę pogram.

Opublikowano

Gra miała premierę w GP na PC, niestety konsole dopiero za miesiąc. Komentarze z recenzji że gra jest "nie dla dzieci" wzbudzają mój pewien niepokój, bo zazwyczaj jak gracze mówią, że coś jest "nie dla dzieci", to jest zaje'biście dla dzieci, no ale ok - kontekstem do porównania są gry Pokemon, więc faktycznie odróżnić się jest łatwo. Podobno gra do przejścia w może 20 godzin, ale z ogólną zawartością na wielokrotnie więcej. Na pewno wygląda na kolejny hicior z Gamepassa.

Opublikowano

No ja na piecu dzisiaj odpaliłem, pierwsze wrażenie bardzo dobre. Nasz bohater wpada do jakiegoś alternatywnego wymiaru na Ziemi, może będzie też za tym jakaś ciekawa fabuła.

Opublikowano

Fanom wszelakich gier strategicznych polecam sprawdzić Minecraft Legends. Taki mix prostej strategii z Pikminami. Stylistyka dobrze się tu sprawdza.

Opublikowano
7 minutes ago, SnoD said:

Fanom wszelakich gier strategicznych polecam sprawdzić Minecraft Legends. Taki mix prostej strategii z Pikminami. Stylistyka dobrze się tu sprawdza.

Ogladałem filmiki i gameplay wyglada ok, ale stylistyka mnie odrzuca na kilometr i nie ma szans, żebym się przemógł. Coś jak z Fortnite

Opublikowano (edytowane)

Mi się podoba, na piecu w ogóle to bardzo ładnie wygląda.

Tylko coś zrypali przy dubbingu, bo dłuższe kwestie ucina :reggie:

Edytowane przez SnoD
  • 2 tygodnie później...