Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, ogqozo napisał:

Dordogne spory hajp, gra na pewno wygląda ładnie. Rune Factory 4 świetna gra. Hyponspace Outlaw kapitalna gra. Amnesia The Bunker to duży tytuł, trudno powiedzieć co zostanie z idei tej serii, ale w miarę ciekawe. 

Stacking dziwna sprawa, czy ta gra nie wyszła w 2011 roku mdr. Już zapomniałem o jej istnieniu, a tutaj 4 lata po przejęciu Double Fine sobie "wchodzi do Game Passa". 

Jest jakiś problem z licencjami na gry DF, dopiero teraz niektóre z ich starych gier wchodzą do GP i nadal niema wszystkich, np. Headlander czy RAD.

Opublikowano

Xbox Game Pass – gry do 15 czerwca

• Bridge Constructor Portal (Cloud, Console, and PC),
  • Chorus (Cloud, Console, and PC),
  • Maneater (Cloud, Console, and PC),
  • Mortal Shell (Cloud, Console, and PC),
  • Serious Sam 4 (Cloud, Console, and PC),
  • Total War: Three Kingdoms (PC).

Polecam ograć Chorus i Mortal Shell. Przy Maneater też bawiłem się świetnie, ale jednak Chorus powinien być priorytetem.

Opublikowano

Jeśli ktoś lubi boomer shootery, to migusiem odpalajcie Slayers X. To jest szaleństwo, absolutny miód w kwestii gameplayu. Są suche żarty o gównie, onelinery, oldschoolowy level design, nawet dali polskie napisy (co tam nintendo). Ion Fury do tej pory było moim ulubionym współczesnym boomer shooterem, no ale Slayers X przebiło go. Bardzo czuję tutaj ducha DN3D i Blood. Jay Tholen dowiózł, jestem fanem chłopa, odkąd poznałem Hypnospace.

• Dzięki 2
Opublikowano

Pograłem dwie godziny w Amnesie i niby jest spoko bo podobna do pierwszej odsłony, a nie do Rebirth ale graficznie to jakiś koszmar i krok w tył względem Rebirth a nawet Soma, którą uważam za najładniejszą i najlepszą grę od tego studia.  Grałem na PC w najwyższych ustawieniach, na konsolach musi być jeszcze gorzej. Poza tym jest lock na maksymalnie 60 FPS, dziwne.

Opublikowano
7 godzin temu, Daddy napisał:

A 17 listopada premiera Persona 5 Tactica również w GP:

Atlus nieźle zepsuł MS sporą niespodziankę.

Opublikowano

Gry nie mój target ale odnośnie takich wycieków na social media (głównie instagram, twitter) to w branży zdarza się częściej że pracownik nieogar sam wyłoży swojego pracodawace niż będzie to klasyczny wyciek.

Opublikowano

Jak przeczytałem taktyczna P5 to sie podjaralem, ale ten trailer z tymi chibi postaciami ostudzil moj zapal totalnie. P3 remake sie kiedys ogra, bo przeszedlem niedawno to gowno p3p z gamepassa i mam dosc. Mam wrazenie, ze atlus robi wszystko byleby nie zapowiedziec P6 xd

Opublikowano

No taką taktyczną persone jako dużą odsłone bym przytulił ale w tej stylistyce i to jeszcze z tymi piątkowymi lamusami raczej odpuszcze no chyba że gameplay serio dostarczy

Opublikowano

Polecam Planet of Lana. Gra na jakieś 3-4 godzinki. Śliczna grafika i  gameplay pożyczony od Limbo i Inside z dodatkiem kota, który nawet nie irytuje.

Scenerie jak na tak krótką grę, są bardzo różnorodne, a sama rozgrywka raczej nie zdąży was  znudzić. 

• Plusik 1
  • This 1
Opublikowano (edytowane)

MBZ2SrU.png

• Need for Speed Unbound - od 22 czerwca
  • The Bookwalker (Console and PC) – od 22 czerwca (premiera w Xbox Game Pass)
  • Bramble: The Mountain King (Cloud, Console, and PC) – od 27 czerwca,
  • F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – od 27 czerwca
  • Story of Seasons: Friends of Mineral Town (Console and PC) – od 29 czerwca
  • Arcade Paradise (Console and PC) – od 3 lipca
  • Sword and Fairy: Together Forever (Console and PC) – od 5 lipca
Edytowane przez Sylvan Wielki