Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

To jest dojebany shadowdrop, szacunek :lapka: również czekałem 

Nowa strona więc prawda

Edytowane przez Bielik

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Age of Empires IV Anniversary Edition e HUMANKIND já estão disponiveis com Xbox Game Pass

śmieciara przyjechała

Opublikowano

Co ciekawe AoE jeszcze mi się nie wyświetla, ciekawe jak się będzie grało na padzie, jednak co innego turówka a'la civ, a co innego RTS 

Opublikowano
Teraz, Bielik napisał:

Co ciekawe AoE jeszcze mi się nie wyświetla, ciekawe jak się będzie grało na padzie, jednak co innego turówka a'la civ, a co innego RTS 

Jeśli powielą sterowanie z aoe 2:de to będzie ok 

Opublikowano
24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Xbox wyrasta na konsolowy dom strategii. :notbad: 

Strategii, gier wyścigowych, FPSów i RPG.

Opublikowano
2 godziny temu, devilbot napisał:

Strategii, gier wyścigowych, FPSów i RPG.

Po prostu dom GRACZA ;)

Opublikowano

Ten humankind wygląda lepiej na moim u4500 laptopowym w 1080p niż na Kozak gurwa xboxie (poza klatkarzem ofc), nie wiem czy jest natywna 4k, coście zrobili bandyci :[

Opublikowano
22 godziny temu, SnoD napisał:

Po prostu dom GRACZA ;)

Tu muszę się w 100 procentach zgodzić. Miałem kryzys gierkowy i przez ostatnie 3 lata w ogóle nie grałem w nic. Byłem chyba już zmęczony ubi style exami Sony i tymi wszystkimi open worldami z milionem znaczników na mapie. Kupiłem pod koniec zeszłego roku w sumie tak od niechcenia xsx i się zakochałem w giercowaniu od nowa. Gamepass to genialna opcja dla takich ludzi jak ja. Multum świetnych gier, genialny przekrój gatunkowy, fpsy, ścigałki, rpgi, platformówki itd. Niektórych gier nigdy bym nie kupił a tak człowiek sprawdził od niechcenia w gp i okazały sie być sztos. Pierwszy lepszy przykład z brzegu to forza horizon. Nie lubię samochodówek, ale horizon tak mi się spodobał, że w 3 i 4 spędziłem grubo ponad 100 godzin w każdej. Na pewno te dwie części wskoczyły do mojej topki najlepszych gierek. 1, 2 i 3 już leżą na półce w wydaniach fizycznych, 4 i 5 tez na pewno kupię. Sama konsola tez jest świetna. Cicha, pad świetny i nie muszę co kilka godzin podpinać go do kabla tylko raz na tydzień zmieniam baterie i jest git. Quick resume tez bardzo wygodny bajer. Ogólnie sprzęt na mega plus.

Nie spodziewałem się ze kiedyś to powiem ale po kilkunastu latach z ps to romans z xboxem przywrócił mi chęć do grania. 

Opublikowano

Nie spodziewałem się ze kiedyś to powiem ale po kilkunastu latach z ps to romans z xboxem przywrócił mi chęć do grania. 

Ja mam to samo, tyle że dopiero od dwóch dni ;) hype na Starfield zrobił swoje i xsx zawitał obok ps5. Kupiłem sobie game passa na parę miesięcy i nie wiem co odpalić, tyle tu gier do nadrobienia...
[emoji16]
Opublikowano

A u mnie odwrotnie. Po trzech generacjach z Xboxem i kupnie Series X to Playstation 5 przywróciło mi radość grania :)

Opublikowano

Jeśli wcześniej nie miałem Game Pass Ultimate a tylko podstawowy Game Pass to mogę kupić teraz z tego poradnika (poradnik zakupu Game passów) wersję Ultimate na co najmniej 23 miesiące jako nowy użytkownik? Czy muszę wybrać powracający

Opublikowano

Jak miałeś game passa to musisz wybrać powracający użytkownik, tu chyba nie ma rozdzielenia na podstawowy/ultimate.

Opublikowano

Sequel najlepszej gry zeszłego roku day 1 w gamepassie :obama:

Czy microsoft mógłby przestać dostarczać :banderas:

Opublikowano

w przyszłym roku będzie dobre sranie. dla takich gier usługa idealna :dynia: człowiek by nie kupił a tak to pogra z przyjemnością :cebula:

Opublikowano

Tak jak ostatnio XGP wypadał średnio to już od września i kolejne miesiące to będzie masakrator.

Opublikowano

A jest tego jeszcze więcej

20230828_202909.thumb.jpg.a45c191d00dbeadf29657f5e435363ec.jpg

Opublikowano

Tam jeszcze Darktide na grafice powinien byc bo zaraz bedzie premiera. Chyba pazdziernik na gamescom ogłosili?

Opublikowano

Ogólnie potwierdzonych gier jest dużo więcej. W Coming Soon po prostu pokazuje te, które są już dostępne w Sklepie.