Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

From Space, Like A Dragon: Ishin!, Forza Motorsport and Warhammer 40,000 Darktide are coming soon to Xbox Game Pass.

"śmieciara" przyjechała 

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

16 paz usuwają trek to yomi, trzeba szybko obadać gierke

Opublikowano
58 minut temu, Chewie napisał:

16 paz usuwają trek to yomi, trzeba szybko obadać gierke

Bardzo dobra gra. Warto ograć. 

Opublikowano

Ostatnio ten knurpas nawet dostarcza. Tylko jak na złość Starfield nie pozwala mi grać w nic innego, bo już jakoś udało mi się przywyknąć do 30 klatek i nie chce sobie od nowa popsuć łba grami w 60 klatkach :kekw:

Opublikowano

tzw. piekło graczy 

Opublikowano

Diablo jest gównem obesranym więc mała strata. Wszystkie ostatnie gry blizzarda to gówna w sumie. Za reforged'a wzywam do totalnego bojkotu tego studia.

Opublikowano

Coś w tym jest, ja się nagrałem w Diablo na następną dekadę w czasie otwartej bety na wiosnę :kekw:

Opublikowano
4 godziny temu, pawelgr5 napisał:

https://www.purexbox.com/news/2023/10/activision-blizzard-reveals-plans-for-bringing-games-to-xbox-game-pass

Troche pyta, ale spodziewalem sie ze CoDMW3 bedzie mial poslizg. Gorzej, ze diablo nie wjedzie za szybko. Nie ladnie Panie Spencer.

Wrzucenie tych najgłośniejszych gier pewnie wymaga aktualizacji umów z podwykonawcami, którzy brali udział przy ich tworzeniu wszędzie tam gdzie ich tantiemy są uzależnione od sprzedaży. Przykładowo MS nie mógł wsadzić do GP drugiej części Ori do czasu aż się ponownie nie dogadali co do wynagrodzenia.

Opublikowano

ja tylko czekam z kumplem jak wrzucą World at War i wpada od razu z browarami i gramy w kanapowy tryb zombie 

Opublikowano
32 minuty temu, Figaro napisał:

ja tylko czekam z kumplem jak wrzucą World at War i wpada od razu z browarami i gramy w kanapowy tryb zombie 

To w opór. Najlepsze ziombiaki, najprostsza, oryginalna formuła, to tak dobrze siedziało. Tyle godzin przy tym straciłem, no i jeszcze opcja kanapowego grania. 

Gdybym tylko wiedział gdzie zapodziałem moją płytkę z tym codem :(

Ale będzie B A N G L A N E

Opublikowano

Pamiętajcie że na CODy ABK ma  umowę z Sony do końca 2024, więc to nie jest pewne kiedy wpadną do XGP a dodatkowo jeszcze CMA nie wydało zgody, ta wstępna zgoda to dziwny twór, jeszcze będzie trolling z ich strony na 3 dni przed zamknięciem że się nie zgadzają :kekw:

Opublikowano

Przeca i tak ich decyzja będzie nic nie warta, mogą sobie fikać, to gracze w anglii będą poszkodowani. 

Opublikowano

Najbardziej czekam na Jusant, trzymam kciuki za dobrą grę 

Opublikowano

Ten Dead Space to remake? 

Opublikowano

Tak Dead Space to Remake.

Eh 31.10 wylatuje Persona 5 Royal - mam rozgrzebane ale musiałbym grać pewnie 8h dziennie żeby zdążyć dokończyć. :frog:

Edytowane przez bartiz