Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odpaliłem na hardzie i dałem rade pokonac tylko kilka grup przeciwnikow, pozniej konczylo mi sie hp a malo jest systemowych mechaniznow unikania obrazen, straszne guwno

Opublikowano (edytowane)

Gra nie bylaby zla ale mam wrażenie ze responsywnosc bohaterów dynamika walki, hitboxy etc moglyby być lepsze. Zolwie ninja z pegasusa/nesa byly bardziej żwawe :D sama grafika i design ok, ale jak chce szybko skoczyć po ciosie ew uzyc innego ataku i musze "celowo" czekać kilkaset milisekund by gra zaskoczyla albo spamować przycisk kilka razy, to caly czar pryska.

Jak w Deus Ex zmieniać broń? W ogóle tylko ja tak mam, że te bronie mają parę pocisków i ciągle jestem bez amunicji? Zbieram wszystkie paczki, bronie porozrzucane... i taka bron zebrana daje nam 2-5 pocisków..no smiechu warte :D

Edytowane przez Kriss_Hietala
Opublikowano

Musisz go wpisać w aplikacji EA Access Hub. Nie pamietam jak były kody na miesiąc ale chyba nie były tak długie jak te do XBL.

Na razie sobie daruj bo od dzisiaj jest gratis do końca tygodnia albo do piątku, już nie pamiętam.

Opublikowano

problem w link wyżej klinąć?

Xbox Live Gold Members Can Play Every Game In EA Access Free Next Week Only On Xbox One

Xbox Live Gold Members Can Play Every Game In EA Access Free Next Week Only On Xbox One

Opublikowano

Jak w Deus Ex zmieniać broń? W ogóle tylko ja tak mam, że te bronie mają parę pocisków i ciągle jestem bez amunicji? Zbieram wszystkie paczki, bronie porozrzucane... i taka bron zebrana daje nam 2-5 pocisków..no smiechu warte :D

Deus Ex premiuje grę po cichu, dlatego granie w nią jak w strzelankę mija się dla mnie z celem. No ale odpowiadając na pytanie, bodajże Y w ekwipunku.

Opublikowano (edytowane)

Przytrzymać Y i z koła wybrać inną broń. Gdy przypadkowo najedzie się na jakiegoś batona lub inny przedmiot pojedynczego użycia trzeba wdusić LS, by odznaczyć.

Edytowane przez Hum
Opublikowano

o dzięki, na Y mi broń chowało, dobrze wiedzieć, że trzeba przytrzymać a nie tapnąć. Niestety sprowadza się do tego, że musze niedobitki wykańczać podbiegając do nich i trzymając B... o ile dobiegnę w jednym kawałku :D

Wkurza sterowanie. LT by się przykleić a potem lewa gałka by się wyłonić i prawą celować... gdyby nie to ,że czasem zamiast się tylko postać wychylać to jeszcze się pochyla i całe celowanie szlag trafia...

Opublikowano

Not to worry, the Free Play Days will begin later this afternoon. Stay tuned, we'll let you right here once it's live!

zamieszczone niecala godzine temu, czyli z 5 dni robia sie 4

Opublikowano

Nie robią się 4, bo raczej z samego rana Ci dostępu nie usunął tego 24-go stycznia, czy do kiedy tam ma to być. Zresztą to tylko rakowe gry od ea. :yao:

Opublikowano (edytowane)

trial nfs'a był tylko w określonym czasie przed premierą? wchodzę do eaa, nfs niby wersja próbna ale tylko screeny chyba że ten darmowy okres teraz dotyczy tylko pełnych wersji ze skarbca.

e: doczytałem. faktycznie tylko skarbiec.

Edytowane przez Colin