Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Z miesiąc temu kupiłem Hell Let Loose, jak nie lubię strzelanek online tak tutaj z chęcią gram czasem mapkę. Odpowiada mi nieco wolniejsza forma rozgrywki i atmosfera gierki.

Polecam.

32 minuty temu, Faka napisał:

Gdzie są gierki z ab do chuja wafla? 

Szczerze? Żadna strata dla mnie, przeglądałem ich cały katalog i nie ma tam nic co by mnie interesowało.

Blizzard robi hooyowe mmo, Acti tłucze CoDy w które i tak nie zagram. Na gierki mobilne leje ciepłym moczem.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

"We Happy Few"? Myślałem że to już dawno w abo jest. :D 

Opublikowano
38 minutes ago, Cedric said:

"We Happy Few"? Myślałem że to już dawno w abo jest. :D 

Powróciła.

Miesiąc taki sobie, RE2 i Valhalla na Argentynie chodzą po 10 zł.

Opublikowano

A ten resident 2 i hell let loose też nie byli kiedyś w passie czy mi się coś pojebalo

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

6 minut temu, Ma_niek napisał:

A ten resident 2 i hell let loose też nie byli kiedyś w passie czy mi się coś pojebalo

HLL na bank nie było, sam czekałem aby sprawdzić, bo dużo pozytywnego słyszałem, a teraz ideolo. Każdy z ziomków dzięki go będzie miał i sprawdzi się w większej ekipie.

@Czoperrr niemcami nie, ale nazistami już tak :vegeta_smile:

Edytowane przez zloto

Opublikowano
3 godziny temu, Słupek napisał:

RE2 :obama: w końcu się Wezyr doczekał 

Kiedyś czekałem na residenty, w końcu kupiłem za grosze jakiś pakiet 0, 1 i 2. jeszcze nie odpaliłem oczywiście. Za to HLL sobie sprawdzę

Opublikowano
3 godziny temu, Ma_niek napisał:

hell let loose też nie byli kiedyś w passie czy mi się coś pojebalo

był w plusie na premierę

Opublikowano
57 minut temu, Chewie napisał:

Kiedyś czekałem na residenty, w końcu kupiłem za grosze jakiś pakiet 0, 1 i 2. jeszcze nie odpaliłem oczywiście. Za to HLL sobie sprawdzę

Residenty to są regularnie raz w miesiącu na przecenie, pakiet 2 i 3 za 60 zł. sam ostatnio kupiłem 0 (nigdy nie grałem) za jakieś 20 zł i RE2 deluxe edition za 5 dyszek. to już druga wersja obok pudełkowej :wub:

Opublikowano

mozna biiegać samemu, ale nie wróżę ci sukcesów, rozgrywka jest powolna, nie ma hit markerów tak więc może się zdarzyć że biegniesz pół mapy 15min dostajesz heada nie wiedząc skąd  i od początku

imo dobrze by było miec kogoś kto na początku poprowadzi za rączkę i komunikacja głosowa wskazana

Opublikowano

Wczoraj ograłem Bramble. Sztos. Niedawno Jusant, też sztos. Teraz zacząłem cocoon. Tak więc pytanie o mniejsze perełki z gamepassa, co naprawdę polecacie? W zeszłym roku z mniejszych jeszcze ograłem smoresville, trek to yomi, planet o lana i gris. 

Opublikowano

Frostpunk 2 wyjdzie na premiere w Game Passie na początku na PC, a gdy wyjdzie wersja na konsole również na Xboxa. 

Opublikowano

Tak myślałem jak zapowiedzieli współpracę z wydawcą.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiedziałem, że Persona 3 Reload jest po polsku. Od kiedy oni te Persony lokalizują? lol

Opublikowano
Teraz, Faka napisał:

Nie wiedziałem, że Persona 3 Reload jest po polsku. Od kiedy oni te Persony lokalizują? lol

No, od dzisiaj. 

Opublikowano

XDFDDDDDDD

Lachonarium ja pierdolę XD