Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Nowa gra od twórców PixelJunk Monstera, ma wyjść jesienią tego roku.

Wygląda ładnie i glupio jednocześnie, ale ja lubię tego typu gry 

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Rewinder - już jest

Humanity - 30 maja

Dungeons of Hinterberg - 18 lipca

GMWjmaka4AcWhya.jpg

Opublikowano

Niby tego commandosa bym zagral ale remaster dwojki to nie wyszedl za dobrze wiec sie nie napalam.

Opublikowano
44 minuty temu, wrog napisał:

Rewinder - już jest

Humanity - 30 maja

GMWjmaka4AcWhya.jpg

8ohmxm.jpg

Opublikowano

któraś z powyższych gier jest warta uwagi? Bo poza Commandos, które znam reszta wygląda po tych okładkach jak typowe shovelware  masowo robione w Chinach na Steam. Oczywiście mogę być w błędzie, ale takie jakieś pierwsze wrażenie.

Opublikowano

Dungeons of Hinterberg wygląda fajnie, reszta to pewnie typowa indyczynka do zapchania. Chociaż cholera ich wie, może gdzieś tam leży sleeper hit między tymi gierkami - akurat ten segment potrafi zaskoczyć (Vampire Survivors dobrym przykładem, na screenach i gameplayach wygląda na niezły kupsztal ze śmietnika, a wciąga jak skurwiesyn).

Opublikowano

Moim zdaniem np. Humanity jest warte uwagi, wyszła w tamtym roku na PS5 i zgarnęła bardzo pozytywne opinie od graczy i recenzentów, więc kto jeszcze nie grał będzie mógł teraz nadrobić. No i All you need is help które wrzucałem wcześniej zapowiada się po tym zwiastunie bardzo fajnie 

Opublikowano

Ten Commandos wygląda obrzydliwie. Za to oryginalna jedynka jest na Steamie za jakieś grosze i nadal gra się super, polecam

Opublikowano

Ja ostatnio mocno się zagrywam w Wartales, dla mnie taka cicha perełka abonamentu, której w normalnych okolicznościach bym nie odnalazł.

Opublikowano
4 godziny temu, wrog napisał:

Rewinder - już jest

Humanity - 30 maja

GMWjmaka4AcWhya.jpg

giphy.gif?cid=6c09b95246zg4ybn0avrbdeuaq

dzienki spencer

Opublikowano

Humanity od Tetsuya Mizguchiego twórcy np Reza, Tetris Effect czy Lumines ma premierę na Xboxie day 1 w gamepassie, a ludzie pytają czy jest coś wartego uwagi.

Cóż za koneserzy na forum.

Opublikowano

Bracia remake więc chętnie dorzucę kolejne 100% do kolekcji. Konę 1 w końcu trzeba by nadrobić a kot w mieście może być dobrą chillerą. 

Opublikowano

To, że Eiyuden Chronicles Hundred Heroes w wersji z GP domyslnie uruchamia się po japońsku to bug czy ficzer? :shieeet:

Opublikowano
4 hours ago, Colin said:

Bracia remake więc chętnie dorzucę kolejne 100% do kolekcji. Konę 1 w końcu trzeba by nadrobić a kot w mieście może być dobrą chillerą. 

Ten remake wygląda gorzej niż oryginał, bezjajeczny styl graficzny.

Opublikowano

raczej nici z tego szybkiego calaka panowie. To nie jest remake, a oryginalna wersja xd

Edytowane przez Beelzeboss

Opublikowano

Swinka peppa zaliczona więc bracia też wpadną xd

Opublikowano

Lords of the Fallen i ostatni Snajper trafią w tym roku do GP.

Opublikowano

Pograłem chwilę w Soulsy krabem i gówno straszne, to jest. 

Chyba, że kogoś jara vibe wczesnych gier z PS3 to zapraszam :lapka: dwie animacje na krzyż, pusto, brzydkie lokacje i brak klimatu.