Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa gra od twórców PixelJunk Monstera, ma wyjść jesienią tego roku.

Wygląda ładnie i glupio jednocześnie, ale ja lubię tego typu gry 

• beka z typa 1
Opublikowano

któraś z powyższych gier jest warta uwagi? Bo poza Commandos, które znam reszta wygląda po tych okładkach jak typowe shovelware  masowo robione w Chinach na Steam. Oczywiście mogę być w błędzie, ale takie jakieś pierwsze wrażenie.

Opublikowano

Dungeons of Hinterberg wygląda fajnie, reszta to pewnie typowa indyczynka do zapchania. Chociaż cholera ich wie, może gdzieś tam leży sleeper hit między tymi gierkami - akurat ten segment potrafi zaskoczyć (Vampire Survivors dobrym przykładem, na screenach i gameplayach wygląda na niezły kupsztal ze śmietnika, a wciąga jak skurwiesyn).

Opublikowano

Moim zdaniem np. Humanity jest warte uwagi, wyszła w tamtym roku na PS5 i zgarnęła bardzo pozytywne opinie od graczy i recenzentów, więc kto jeszcze nie grał będzie mógł teraz nadrobić. No i All you need is help które wrzucałem wcześniej zapowiada się po tym zwiastunie bardzo fajnie 

Opublikowano

Humanity od Tetsuya Mizguchiego twórcy np Reza, Tetris Effect czy Lumines ma premierę na Xboxie day 1 w gamepassie, a ludzie pytają czy jest coś wartego uwagi.

Cóż za koneserzy na forum.

• Haha 1
Opublikowano

Bracia remake więc chętnie dorzucę kolejne 100% do kolekcji. Konę 1 w końcu trzeba by nadrobić a kot w mieście może być dobrą chillerą. 

• Plusik 1
Opublikowano
4 hours ago, Colin said:

Bracia remake więc chętnie dorzucę kolejne 100% do kolekcji. Konę 1 w końcu trzeba by nadrobić a kot w mieście może być dobrą chillerą. 

Ten remake wygląda gorzej niż oryginał, bezjajeczny styl graficzny.

Opublikowano

Pograłem chwilę w Soulsy krabem i gówno straszne, to jest. 

Chyba, że kogoś jara vibe wczesnych gier z PS3 to zapraszam :lapka: dwie animacje na krzyż, pusto, brzydkie lokacje i brak klimatu. 

• This 1