Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Dzisiaj 10zł więcej, za 3 miesiące kolejne 10 zł więcej i ani się nie obejrzysz a dobije do 99zł. 

Rok temu skoczyło z 54,99 na 62,99, a teraz na 73,99zł :D

Opublikowano

Hmm ostatnio gram nieregularnie, może zacznę płacić za jeden miesiąc na premiery hitów, a tak ogrywać jakieś starocie z promocji, backlog i gierki z PS5. 
Z drugiej strony kiedy w 2006 buliłem za głupiego golda z kieszonkowego żeby tylko pograć w sieci, to było to dla mnie niewspółmierne więcej niż teraz te ceny stosunku do normalnej pensji… Ile wtedy kosztował gold w euro? Chyba 50 za rok za samo granie na multi i rozmowy. 

Opublikowano
19 minutes ago, Ukukuki said:

To płacenie za granie online na konsolach gdzie wydawca i tak ze swoich pieniędzy musi wykładać na serwery to złodziejstwo. 

złodziejstwo ale klient głosuje portfelem i jak widać chce za to płacić 

Opublikowano
45 minut temu, Czoperrr napisał(a):

złodziejstwo ale klient głosuje portfelem i jak widać chce za to płacić 

Nie ma wyboru jeśli chcesz grać na konsoli bo teraz każdy producent ma taki abonament.

Opublikowano

a tak ładnie brzmiało "day one on gamepass" w trailerach podczas show. Teraz będą musieli stawiac gwiazdki, bo tylko dwa tiery to oferuja. Spencer jak zwykle okazał się kłamcą. Kultysci znowu wyglądają na idiotów, bo przez lata wklejali twitty, ze gp przynosi im zysk.

• Plusik 4
  • Minusik 1
Opublikowano

Jakby rzucili całą bibliotekę ab to jeszcze by człowiek zrozumiał, a tak to w jakieś podchody się bawią i rzucą megagówno modern warfare 3. 

Opublikowano

Najgorsze w tych podwyżkach jest to, że inczuś wrócił zza grobu zamiast gnić na śmietniku historii forumka, gdzie jego miejsce. To jest realny problem.

Opublikowano
1 godzinę temu, drozdu7 napisał(a):

Kierwa ale co ludziom grającym w kampanię po MW 3 xd

Od jedynki to rozumiem.

No ale to jest uniwersum specjalne Microsoftu 

CoD to przecież multi głównie. Większość sra na singla xD 

Opublikowano
3 godziny temu, Faka napisał(a):

Będzie chociaż jakaś rekompensata za te podwyżki gp?

Miejmy nadzieje że nie taka jak w przypadku sony gdzie po podwyżce ps+ wrzucają gówno za gównem :kekw: wiecie że ja nie cierpie komputerków chłopaki ale wszystko na to wskazuje że jak będzie się chciało grać w gry wideo i potem spojrzeć w lustro to nie będzie innego wyjścia niedługo  tylko zaopatrzyć się w te sprzęty bez duszy

• beka z typa 1
Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał(a):

zaopatrzyć się w te sprzęty bez duszy

Ja z pc mam tylko protezę w postaci Steam Decka ale wiem że trudno się będzie z nim rozstać 

Opublikowano

o ile biznesowo to ta decyzja jest całkiem rozsądna, wystarczy spojrzeć ile kosztuje ubi abo, albo nawet ps plus od sony (który jest drozszy i jednocześnie biedniejszy jezeli chodzi o ofertę) to mimo wszystko boli fakt, że robią to w taki sposób. Pc wychodzą przy tym najlepiej co nie tak chyba powinno wyglądać.