Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetna jest ta gra, połączenie personki z zeldą. Jeśli reszta gry będzie tak dobra jak pierwszy dungeon to się szykuje się świetny indor

• This 1
Opublikowano

Kurła mnie ten Flintlock rozczarował. Tzn nie spodziewałem się perły, ale jakoś nie trafiło wcześniej do mnie, że to obsrany souls-like, chociaż w w opisie gierki jest napisane souls-lite? To jakiś nowy odłam (łatwiejszy) czy literówka? :mevek: 

Opublikowano

Souls-lite zwykle oznacza, że nie posiada wszystkich założeń soulsów. Może nie być tracenia expa po śmierci, może nie być staminy itp itd. To, że to jest soyls-lite to akurat najmniejsze zmartwienie Twoje, jeśli chodzi czy ta gra jest spoko xD

• Dzięki 1
Opublikowano
5 minut temu, Szermac napisał(a):

To, że to jest soyls-lite to akurat najmniejsze zmartwienie Twoje, jeśli chodzi czy ta gra jest spoko xD

Nie, no wiem że gierka taka se, ale ja potrafię dobrze się bawić z niektórymi tytułami mocno średnimi, jednak nie może to być souls-like :)

Opublikowano

H8ntenberg chciałem zacząć, ale miało ten niefart, że dzisiaj wlatuje unikat od Capgods i wybór był tylko jeden. Ale po potańcówkach z Yoshiro wpadnę zobaczyć co tam w górach słychać.

Opublikowano

Ostatnio czytałem reckę Kunitsu i sie zajarałem, bo to wygląda naprawdę świeżo, ale nie miałem pojęcie, że wjedzie na premierę do GP :banderas:do tego pare zaległych indyków, które też ostatnio wleciały. co za usługa

• Plusik 1
  • beka z typa 1
Opublikowano
W dniu 17.06.2024 o 17:16, ASX napisał(a):

Zapowiada się kolejny dobry tytuł do Game Passa. Premierą jutro

Potwierdzam. Całkiem przyjemna gierka, momentami przypomina mi klimaty half life. Udany tytuł. Jeszce nie skończyłem, bo nie mam czasu na granie ale bliżej końca niż dalej. 

Opublikowano

Ja chwilę pograłem i o ile klimat przywołujący na myśl The Thing Carpentera jest świetny, to niekoniecznie przypadł mi do gustu ten gameplay w ramach którego trzeba chować się po szafkach przed nieśmiertelnym przeciwnikiem, którego nie jestem fanem