Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał(a):

CTR bez patcha z 60fps albo wersji pecetowej to do dzisiaj największa zagadka w dziejach ludzkości. Co się stało, że się zesrało :frog:

pewnie skiny do jakiegos gówno gaasa miały piorytet

• Smutny 1
Opublikowano
11 minut temu, Bzduras napisał(a):

CTR bez patcha z 60fps albo wersji pecetowej to do dzisiaj największa zagadka w dziejach ludzkości. Co się stało, że się zesrało :frog:

Ciekawe czy hest szansa na port na Windows Store...

Opublikowano
4 godziny temu, Arek_ napisał(a):

Nie co miesiąc, to wyjątkowy wyjątek.

Zwykle wypadają śmieci (nawet gdy wypada 12 to od ogrania jest 5-6, z czego 3 z ocenami 7-7,5 czyli można zagrać, ale niekoniecznie). Jedynie raz zaszaleli gdy wypadły Yakuza 0,1,2. Zestaw tak mocnych tytułów jak teraz wypada rzadko. Gdybym nie ograł co chciał to bym się nie wyrobił i bym grał Amnesię (SotTR jest tanio).

W dodatku The Quarry nie wytrzyma nawet 9 miesięcy (typowe jest 12).

Żaden wyjątek. Po pierwsze to subiektywna kwestia co jest warte ogrania. Po drugie co tu masz poza tomb raiderem? Forza się nawet nie liczy bo to zwykły delist. Na koniec roku dużo dodają to potem rok później nie dziwota, że dużo wypada.

Jedyne co z tego chce ograć to hello neighbour dla łatwych acziwmentów. Tomb raider kupiony za 10 zł dawno temu. Quarry nikogo.

Opublikowano
7 godzin temu, SnoD napisał(a):

Optymista ;)

2-3 gry na miesiąc będą pewbie wrzucać. Po pół roku od przejęcia wrzucili diablo. Później trzeba było czekać 5 miesięcy ns trylogię crasha i modern warfare 3. Noi od tego miesiąca zaczęli to w miarę sensownie dawkować,  później pojawił się overwatch 2, nowy cod, dwa starcrafty, Spyro a teraz ctr.

Opublikowano

Jest już rozpiska do pierwszego tygodnia stycznia więc już nic dodatkowego w grudniu nie będą wrzucać:

W linku jest też od razu lista gier opuszczających GP przez cały grudzień.

Opublikowano

Jak ktoś ogrywa któreś z poniższych gierek to trzeba będzie się pośpieszyć 

Leaving December 15:

Amnesia: The Bunker (Cloud, Console, and PC)
Forager (Cloud, Console, and PC)
Forza Horizon 4 (Cloud, Console, and PC)
Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan (Cloud, Console, and PC)
Rise of the Tomb Raider (Cloud, Console, and PC)
Tin Hearts (Cloud, Console, and PC)
The Quarry (Cloud and Console)

Leaving December 31:

BlazBlue: Cross Tag Battle (Cloud, Console, and PC)
Close to the Sun (Cloud, Console, and PC)
Humankind (Cloud, Console, and PC)
Lego 2K Drive (Cloud and Console)
McPixel 3 (Cloud, Console, and PC)
Party Animals (Cloud and Console)

Opublikowano
Godzinę temu, SnoD napisał(a):

Jest już rozpiska do pierwszego tygodnia stycznia więc już nic dodatkowego w grudniu nie będą wrzucać:

W linku jest też od razu lista gier opuszczających GP przez cały grudzień.

CTR oraz Hauntii mam na wish liście, a do tego jeszcze ogrywam kilka starszych gierek. SUTO :banderas:

Opublikowano (edytowane)

Hauntinii jest od jakiegoś miesiąca w GP, teraz wchodzi po prostu do Standard (Gold).

Fajnie że Carrion wraca bo poprzednio nie skończyłem.

Edytowane przez SnoD
Opublikowano

image.png

a ostatnio myślałem nad wrc bo spora promka ale narzekania na fizykę jazdy trochę hamowały. teraz za darmo będzie można samemu ponarzekać :cebula:

Opublikowano
1 minutę temu, Colin napisał(a):

image.png

a ostatnio myślałem nad wrc bo spora promka ale narzekania na fizykę jazdy trochę hamowały. teraz za darmo będzie można samemu ponarzekać :cebula:

Też myślałem, bo była promocja na wersję 25 z dlc. Miałem jeszcze 2h triala, zainstalowałem i niestety jest słabo :/ brzydkie, jeździ się kiepsko.