Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem brać Forzę 7 na premierę, więc fajnie że dają jedną z poprzedniczek do przetestowania. Inna sprawa, że istnieje możliwość, że mnie zniechęci do zakupu xd

Opublikowano

tę serię.

tak, da się. wszystkie części ograłem na padzie więc nie ma co panikować. od czego są też systemy i wspomagacze. tak, wiem, zaraz true hardcorowcy jego mać się obsrają ale w końcu gra ma dawać przyjemność więc każdy jakoś tam sobie ustawi żeby czerpać frajdę z jazdy a nie ciskać padem o podłogę.

Opublikowano

Spoko zestawik. Mam FM5 oczywiście ale może po sieci z Januszami pogram. Reszty nie mam. Oxenfree coś słyszałem że jakiś dobry indyk. Hydro zawsze chciałem kupić do spróbowania ale nie składało się. B3 przeszedłem w Plusie. Może machnę...

Opublikowano

Kto miał ograć 5 to już dawno ograł. Świeżynki które skuszą się ewentualnie spróbować w większości pewnie i tak nie mieli w planach kupować 7.

Opublikowano

Może być ciężko :P ale jest sporo ustawień jazdy, ściągnij 5ke i sobie przetestuj, po reworku w 5ce, w 6ce model jazdy był prawie identyczny.

Da faq? Mówisz jakbyś nie grał w Forzę, albo grał w nie bardzo mało. Ta gra jest stworzona do pada. Jest tak stworzona, że kierownica na niej jest co najwyżej ok. Wszystkie najlepsze czasówki są bite na padach w tej grze. Dla jednych to plus, dla innych minus, ale jak ktoś woli jazdę na kierownicy to polecam Project Cars, który na padzie jest ciężki do ogrania.

Grając na padzie zostaw jedynie tryb sterowania na Arcade. Resztę możesz dać off jak lubisz challenge.

Opublikowano

Może być ciężko :P ale jest sporo ustawień jazdy, ściągnij 5ke i sobie przetestuj, po reworku w 5ce, w 6ce model jazdy był prawie identyczny.

Da faq? Mówisz jakbyś nie grał w Forzę, albo grał w nie bardzo mało. Ta gra jest stworzona do pada. Jest tak stworzona, że kierownica na niej jest co najwyżej ok. Wszystkie najlepsze czasówki są bite na padach w tej grze. Dla jednych to plus, dla innych minus, ale jak ktoś woli jazdę na kierownicy to polecam Project Cars, który na padzie jest ciężki do ogrania.

Grając na padzie zostaw jedynie tryb sterowania na Arcade. Resztę możesz dać off jak lubisz challenge.

:oscar:

Opublikowano

Tryb stymulacyjny jest pod kierownicę, bo wymaga większej swobody kontrowania. I nie mówię tu o singlu, bo tam możesz sobie grać jak chcesz. Mówię o tym, jeśli chcesz walczyć na multi, czy o wysokie miejsce na leaderboard'ach. Tak zaleca się grać.

Wszystkie asysty off (na niektórych pojazdach zachowują kontrolę trakcji). Manualna ze sprzęgłem. Zamiana ręcznego ze sprzęgłem. Tylko Arcade się zostawia dla utrzymania płynności podczas skręcania.

Wszystko to przerabiałem.

• Plusik 1
Opublikowano

nie wiem czy gdzieś ktoś to podawał, ale od jakiegoś czasu już jest lista nowych gier na game pass wrzesień:

• 10 Second Ninja X
  • Fable II
  • Garou: Mark of the Wolves
  • Hue
  • Metro: Last Light Redux
  • ReCore Definitive Edition
  • The Bridge
Opublikowano

Mam pytanie odnośnie golda i triali oraz DWG.
Posiadam dodatkowe konto na US w celu zakupienia gierek z tamtego regionu i dzisiaj wyczaiłem promo na Mafię 2. Problem w tym, że nie mam tam golda i tutaj zaczynają się schody - czy aktywując triala na 48h będę miał dostęp do gry ze zniżką? Dodam, że chodzi oczywiście o grę na X360, więc zakładam że zakup też musi być dokonany kartą zdrapką w USD i nie ma możliwości podpięcia karty płatniczej w PLN?