Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

nie wnikaj :teehee: pełne wersje mi nie robią bo albo ograłem co chciałem albo mam wyrąbane na resztę. chciałem trochę nfs'a jeszcze przycebulić :x

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Jakieś przecieki co do lutowej cebuli GwG ?

Opublikowano

Za wczesnie.

Opublikowano

W środę ma być podane GWG na luty. Jeden przeciek już mamy...będziemy grać w karty

Opublikowano

No dawać coß ciekawego abym mógł odpalić swoje darmowe kodna lajfa.

Opublikowano

Ciekawe jaka druga gra i co na X360.

Oby to był Tekken Tag Tournament 2.

Opublikowano

słaba cebula z tym hand of fate, dalej mam cichą nadzieję, że hof rzucą od 15 a na dniach będzie coś lepszego

Opublikowano

Nie przesadzajmy, Styx to spoko tytul, a reszte zaorac.

Opublikowano

Dają Gears 2, które były za darmo do remastera. :dog: 

Opublikowano

No ale tego remastera nie kupiło 18 mln posiadaczy Xone tylko może z 2 mln. Ta usługa jest dla wszystkich, a nie dla paru wybranych osób.

Opublikowano

Dają Gears 2, które były za darmo do remastera. :dog:

Zwłaszcza, że każdy użytkownik Xbox 360 grał w remaster Gears of War na swoim X360 i oczywiście otrzymał tę grę...

Opublikowano

No nie grać w taką grę z 2009 roku to beka wnusiu. 

Opublikowano

slabizna straszna, liczylem na fajnego indyka, mam nadzieje ze chociaz promocje tygodniowe beda znosne 

Opublikowano

girsy 2 :banderas:

no to teraz mam cała antologię girsów 1 na płycie, 2,3, judgement z golda, bosko <3 muszę je w końcu ograć

Opublikowano

beka z tej oferty jeszcze te stare najbardziej ch,ujowe zaraz po judgment girsy

Opublikowano

Co to jest to drugie coś na 360tke?

Opublikowano

sacred?

ta część sacred co była teraz w goldzie jest nawet nawet - do tego co-op na 4 osoby i jest masakra. czasem nie wiadomo co się dzieje na ekranie taki roz(pipi)el :)

dla mnie oferta spoko - skradaneczka z ciekawym bohaterem, sacred do obadania, karcianka którą chwalą i girsy (te już mam)