Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Beznadziejna oferta w lutym, najgorsza w historii. Dziekuje za uwage.

Opublikowano

Panowie mam wrażenie, że jestem w temacie PS+.

Styx jest przyzwoitą grą, skradanka w satroszkolnym stylu. Średniak ale na pewno nie crap.

Opublikowano

Panowie mam wrażenie, że jestem w temacie PS+.

Styx jest przyzwoitą grą, skradanka w satroszkolnym stylu. Średniak ale na pewno nie crap.

Styx to nie średniak. To crap...
Opublikowano

Nie grałem, ale skoro był w plusie, to już się boję...

Opublikowano

ja jestem za(pipi)iście rozczarowany, liczyłem a Wieśka 3, myślałem że po darmowej 2ce od razu dadzą do Golda 3cią część. Microsoft jak żyć ?? ^_^

Opublikowano

Przecież ta gra nie ma takich tragicznych ocen na Metacritic, może nie będzie tak źle. Swoją drogą bardziej zaciekawił mnie ten 2gi tytuł.

Opublikowano

E tam, nie marudzić. Będzie czas na ogranie innych tytułów, u mnie zalegaja poprzednie gry z plusa, Rise of Tomb Raider jeszcze nie odfoliowany, W3 nie skończony. Jakby teraz dorzucili jakiegoś Ryse to i tka bym nie miał czasu grać : p

Może za miesiąc dostaniemy Wolfa/Ryse, cos takiego "większego" ;)

Opublikowano

To się zabieraj za niego bo to najlepszy Assasyn jakiego wydali, a przynajmniej grywalny.

Opublikowano

Grałem w obie gry na ps4. Obie kupiłem i styxa nie przeszedłem w połowie mnie znudził. Za to hand of fate chętnie jeszcze raz przejdę. Ta gra to niedoceniana perełka. Nadal ją na dysku ps4 mam i czasem odpalam. Tylko trudna. Pierwsze 5 h łatwe ale potem coraz trudniejsze światy losuje. Gra to karcianko rpg rogue like :) Oprócz dobrego doboru kart i strategi liczy się szczęście. Świetny też jest mistrz gry który komentuje i opowiada. Technicznie gra troszkę dołowała na ps4. Spadki oraz długie loadingi gdyby nie to to byłoby perfect

Opublikowano

Ja się cieszę, w Girsy jeszcze nie grałem.

Opublikowano

To się zabieraj za niego bo to najlepszy Assasyn jakiego wydali, a przynajmniej grywalny.

kończe assassina II i liznąłem unity. To unity wcale nie takie złe.

W Black Flag mam nabite sporo godzin na morzu i podboju statków :D

Edytowane przez Kriss_Hietala

Opublikowano

Ale marudy się tu zebrały. Gram w tego Styxa od kilku dni i jakiejś wielkiej tragedii nie ma. Mi ta pozycja trochę kojarzy się z Dishonored. Pewnie będę się z tym z miesiąc bujał, ale spróbuję ukończyć. Na X1 na razie tylko nie ukończyłem D4, resztę jak już zaczynam, to muszę literki końcowe zobaczyć.

Opublikowano

sam powiedziałeś, że tragedii nie ma czyli uznajesz grę za średniaka. jak zbyt sobie cenię mój wolny czas, żeby marnować go na takie gry.

Opublikowano

W EA Access od 2 lutego Madden NFL 16.

No; w końcu może się znajdzie chętny na kilka spotkań na murawie...

Kto ma NFL-a 16 zapraszam już dziś :)

Opublikowano

Ja miałem 2 podejsca do NFL, ale w ogóle nie mogłem sobie poradzić z rozgrywką. Niby oglądam w TV rugby, ale dalej się gubię w zasadach.

Opublikowano

jak ktoś chce  :cebula:  to na niemieckim regionie Gears of war 2 zostanie zastąpione Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

gra oczywiście jest kompatybilna z XO i będzie dostępna od 16.02

Opublikowano

no ale to x360, tam nie można od tak se skakać i zmieniać region. PS. czem utraktują Niemcy jak 3ci świat i odbierają im GOW ?

Opublikowano

no ale to x360, tam nie można od tak se skakać i zmieniać region. PS. czem utraktują Niemcy jak 3ci świat i odbierają im GOW ?

Bo u kolegów z Niemiec dopiero Gearsy 3 pozwolili wydać.