Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Deals with gold Na x360 wskakuje dzień później. Nawet Nelson na blogu dwg na x360 daje #soon i dobę później aktualizuje. 

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

NOTE: This product only works with new accounts.

:reggie:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Bo to jest tylko dla nowych kont 

Ktore jeszcze nie korzystały z game pass

Opublikowano

Można kupić kody do XGP dla osób które już korzystały z usługi?

Opublikowano
Godzinę temu, Daddy napisał:

Można kupić kody do XGP dla osób które już korzystały z usługi?

Niby tak - na Kinguinie są kody XGP osobno w wersji Trial (tańsze) i nieopisane w szczególny sposób (droższe). Kupiłem ten droższy i wyskoczył mi błąd, że kody są tylko dla nowych klientów, Kinguin zwrócił pieniądze po zgłoszeniu reklamacji. Nie wiadomo jednak, czy czy to jednorazowy błąd sprzedawcy, czy po prostu Kinguin błędnie opisał produkt... Jak ktoś jeszcze będzie miał okazję kupić, niech da znać.

Opublikowano

Grałem z ziomkiem na premierę i bawiłem się świetnie.

Opublikowano

Te 8 lat temu dawalo radę, teraz się bałbym odpalić 

Opublikowano

Wygląda przepięknie. Chrzesniakowi dałem I mi wczoraj pół gry przeszedł. Nie mogłem oderwać od konsoli. Bardzo dobre. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Xbox One: Trials of the Blood Dragon (60,99 zł) – gra dostępna pomiędzy 1-31 marca 
Xbox One: Superhot (79,99 zł) – gra dostępna pomiędzy 16 marca-15 kwietnia
Xbox One + Xbox 360: Merida Waleczna (49,00 zł) - gra dostępna pomiędzy 1-15 marca
Xbox One + Xbox 360: Quantum Conundrum (34,99 zł) – gra dostępna pomiędzy 16-31 marca

SUPERHOT :notbad: 

Opublikowano

SH super. Nawet liczyłem na to że będzie w GwG jednak nie wytrzymałem i kiedyś kupiłem i już dawno przeszedłem.

Trialsy też spoko bo tą cześć jedynie odpuściłem. Chętnie zagram. Jednak wartościowo słabo w tym miesiącu.

Opublikowano

Na 360 same guwna, reszte mam meh 

Opublikowano

I dyskusja dalej.

tl;dr daj konto na UK komuś kto tam mieszka i niech Ci kupi, bo inaczej nic nie przeszło

Opublikowano

superhot? pewnie nigdy bym nie kupil a chetnie sobie ogram, dziekuje 

Opublikowano

@Bzduras Ale ja nie chce kupić, bo wystarczy mi ograć w ramach game pass. 

Czyli, że jak mam game passa aktywnego na swoim koncie PL to wystarczy zmienić kraj w ustawieniach konsoli i będę miał dostęp do szerszej zawartości w ramach usługi? Może to głupie pytania, ale jestem xnoobem i ostatni raz dłuższą styczność ze sprzętem M$ miałem gdzieś z 9-10 lat temu.