Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Mając Game Passa wystarczy tylko zmienić region w ustawieniach konsoli i pobrać giereczkę.

Opublikowano

:obama:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

rise of tomb rider w  gamepass i mozliwosc kupna subskrypcji na 12 miesiecy, mi to pasuje:)

Opublikowano

na samym dnie jest Sea of Thieves  :obama:  

ładnie dorzuca do pieca co miesiąc,, za chwile subskrypcja Game Passa stanie się obowiązkiem

Opublikowano

tym twittem potwierdzaja ze gamepass bedzie doyebana usluga, pieknie

Opublikowano

Dla nas graczy raczej tylko gp będzie potrzebny na priemiery gier microsoftu. Bo kto nie ograł takiego rottr? Za to niedzielniaki kupują golda, gamepassa, ewentualnie eaa i nic więcej do życia im nie trzeba.

Ale fajnie, że będzie możliwość kupna na dłuższy okres czasu.

Opublikowano

zaraz przyjdzie bluber i przyczepi się do zwrotu  "okres czasu" xD 

Opublikowano

żeby to chociaż tak działało, że mając gamepassa nie trzeba golda, żeby grać w sieci w gierki z niego

a tak to ~500zł abonamentu na rok to jednak zbyt dużo jak dla mnie

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Taa I pewnie ten kod na 12mc nie będzie działać tak jak kody na 1 i 3mc...tylko dla nowych kont. GG ms, macie talent. Nawet jak coś Wam wyjdzie to diabeł tkwi w szczegółach.

Opublikowano

:notsure: 

6 i 12 miesieczny game pass bedzie dzialac na wszystkich kontach

Opublikowano

Widać ktoś się zawiódł na promocji kodów na jeden miesiąc :kaz:

Opublikowano

gold i gamepass na miesiąc za złotówkę? dwa razy się załapałem, nawet szanuję :cool: 

Opublikowano

A skąd ta pewność, że będzie? Nie działało i do tej pory nie działa. Xbox Polska, Xbox UK i support w kółko powtarzają mantrę, że "znają problem i pracują nad rozwiązaniem". Ciekawe ile jeszcze lat będą pracować. Nie rozumiem do czego się przypierdalacie. Dlaczego nagle kody 12mc miałyby działać, skoro miesięczne nie działają? Bo to trial? Ładna wymówka, jak się okazało, że po wykorzystaniu 14dni kod nie wchodził. Na golda też są triale i mimo wszystko działają. 

Opublikowano

Co Ci ****** nie działa niby? XD

Może kiedyś w paczce płatków znajdę pierścień z dekoderem do tych Twoich postów ;)

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

boli cebulaka ze nie mogl sobie miesięcznych promocyjnych triali ponabijac do 2022

Opublikowano

Do Xbox Game Pass dołączają od 1 marca:

• The Final Station
  • Super Lucky’s Tale
  • Sonic CD
  • Dovetail Games Euro Fishing
  • Oxenfree
  • Resident Evil Revelation 2
  • Rise of the Tomb Raider
  • Sea of Thieves - od 20 marca

no całkiem spoko oferta :notbad: 

Opublikowano

Znamy już pełen zestaw na marzec

XGP_MARCH-PR-Release_KEYART-hero.jpg

Polecam serdecznie Oxenfree, kto jeszcze nie ograł w ramach GwG

Sam wreszcie sprawdze Liska :D 

Opublikowano
W dniu 23.02.2018 o 22:54, asax napisał:

zaraz przyjdzie bluber i przyczepi się do zwrotu  "okres czasu" xD 

gdybym w weekend byl przy kompie to byłbym [triggred] 

Opublikowano
  • Super Lucky’s Tale

:notbad: a miałem się czaić na tą gierkę

Opublikowano

Dobre gierki ostatnio w GwG, mocne wrzuty do GP i bardzo fajne zestawienie gier w BC od początku roku. Żeby tylko tak rozciągnąć dobę o te kilka godzin ;) Jak miałem miesiąc za zeta dwa razy, to nawet RE0 nie zdążyłem skończyć XD

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

dobra wrzuta bo indyki i duze tytuly oby tak bylo zawsze. 

szkoda jedynie ze liska z miesiac temu kupilem,moglem czekac :dog:

Opublikowano

Oj nie żałuj tego liska. Miesiąc nieprawdopodobny, ale Super Lucky's Tale i tak będę chciał mieć w pudełku w swojej kolekcji. :touche: