Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

A to przez stronę internetową pójdzie zmiana regionu i pobranie tego banjo?

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Nie, musisz zmieniać cały region konta. możesz max 3x w roku i do tego Ci czyści licencję na gry z x360.
Opublikowano

Nie, musisz zmieniać cały region konta. możesz max 3x w roku i do tego Ci czyści licencję na gry z x360.

Ale na X1 ? X360 nie posiadam. Na X1 podobno nie ma limitów co do ilości zmian regionów.

Opublikowano

Ale na X1 ? X360 nie posiadam. Na X1 podobno nie ma limitów co do ilości zmian regionów.

Na x1 nie ma, ale na x360 jest.
Opublikowano

No wiem ale pytam czy ten region mam na X1 zmienić żeby to pobrać ?

Czy kody na 1 miesiąc EA Access się sumują ?

Edytowane przez BuRRRza

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak, chyba 15 zl kosztuje.

Opublikowano

Tak ale musisz robić nowe konto na Niemcy.

Wybierasz że chcesz Golda za free, dodajesz kartę i możesz pobrać grę.

Odzyskujesz konto na co i to tyle

Opublikowano

A nie można po prostu zmienić regionu i dodać fikcyjny adres do karty kredytowej?

Opublikowano

To jest gra z 360 więc nie da się tak. 

Opublikowano

A nie można po prostu zmienić regionu i dodać fikcyjny adres do karty kredytowej?

A nie prościej kupić RARE Replay? :) przecież to jest tanie jak barszcz.

Opublikowano

Muszę mieć normalnego golda, żeby pobrać gry z tego miesiąca na 360? Pytam, bo widzę, że na 14 dniowym trialu nie ma takiej możliwości. Gry na One mogę pobrać normalnie.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

co najmniej miesiąc. i najlepiej normalny miesiąc a nie te zsumowane triale (które to w sumie dają tylko niektóre opcje golda a nie jego samego)

Opublikowano

To są de facto triale na granie po sieci, a nie na abonament Gold.

PS.

Cbdu-UpUYAEAjm7.png

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

ja ciągle liczę na to, że rzucą rocket league w goldzie 

Opublikowano

lol? przecież dopiero co to dali na market a za free byś chciał?

Opublikowano

na PSNie był od razu za free w PLUSIE, dlatego poczekam ;) jak nie będzie to i tak kupię naturalnie :cool: 

Opublikowano

na PSNie był od razu za free w PLUSIE, dlatego poczekam ;) jak nie będzie to i tak kupię naturalnie :cool:

Tylko dali to jako pierdołę w którą nikt i tak nie chciał grać, gra stała się popularna dopiero później, więc teraz developer nie zrezygnuje na starcie z pobierania pełnej ceny za grę na rzecz jakiś ochłapów za udostępnienie w abonamencie.  

Opublikowano

Dają tez za free do steam machine, steam linka oraz będą dodawać do gogli vr.

No trochę słabe porównanie, że dają za free do sprzętów za kilkaset $, gdy roczny gold kosztuje 40-50$. Jak wychodziło na PS4 to gierka nikogo, dlatego developer zgodził się na plusa bo lepszy 1$ z 1-2 mln pobrań niż 15$ z paru tysięcy sprzedanych kopii. Teraz gdy gra trafiła do masowego odbiorcy nie zgodzą się na golda skoro wycenili grę na 20$ i ludzie kupią.