Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Mam tak samo jak zloto :cool: Pewnie nigdy bym tych gier nie kupił ale w passie sprawdzę.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

dobra oferta, takie gierki duzo bardziej chce w passie niz taki tomb rider ktory każdy ograł 35 razy

theHunter wyglada niesamowicie ze wsparciem na koxa

Opublikowano

W Huntera grałem na pc. Specyficzna gra ale może się podobać.

Opublikowano

gierka na pc uchodzi za najładniejszy las w grach wideo i najładniejszy śnieg w grach wideo. będzie polowane, po takim duck dynasty pewnie łeb mi eksploduje.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Takie gierki że musiałem sprawdzić na YT co to...ale spoko, nie oklepane które każdy przeszedł. 

Będzie polowanie :banderas:

Opublikowano

Jak mam golda do piątego maja, to mogę z tego jakoś zrezygnować żeby skorzystać z tej promocji na trzymiesięcznego golda za 31,50zł?

Opublikowano

Nie

Opublikowano

No właśnie mi się coś kojarzy, że ktoś tak robił z chyba gamepassem, że anulował ostatni tydzień czy coś i kupił z tej promocji miesiąc za złotówkę. Przedłużyć o dwa miechy za trzy dychy to i tak dobra opcja dla mnie by była.

Opublikowano

A to musiałem coś źle zrozumieć (próbuje doszukać się toku myślowego) i dlatego tak napisalem. Przepraszam bardzo w takim razie :hi: 

Opublikowano

Miałem golda już w ogóle nie brać, bo i tak nie mam czasu za bardzo grać, ale za 10/miesiąc szkoda nie wciągnąć. Chociaż superhot sobie przejdę.

A jakby ktoś pytał, to gifta w promocji nie da rady kupić.

Opublikowano

Również na to poluję, zapowiada się smakowicie. Będąc przy polowaniu....

22 godziny temu, Orzeszek napisał:

gierka na pc uchodzi za najładniejszy las w grach wideo i najładniejszy śnieg w grach wideo. będzie polowane, po takim duck dynasty pewnie łeb mi eksploduje.

Potwierdzam. Pograłem nieco na PC w ubiegłym roku i to zdecydowanie jedna z najlepiej prezentujących się gier jakie miałem przyjemność zagrać. Flora wygląda tam wprost bajecznie.
Wersja na One X nie powinna specjalnie odbiegać od niej. Przykładowe zdjęcia z gry:

theHunter-Call-of-the-Wild-Medved-Taiga-

theHunter.jpg

Opublikowano

Indyk o strzelaniu do zwierzyny wygląda lepiej niż 90% gierek, a już o takim hicie jak PUBG nie wspomne :dynia:

Opublikowano

Pewnie szykują coś specjalnego bo ostatnie parę miesięcy było średnie. Nawet żadnych przecieków w sieci nie ma. 

Opublikowano
  • Xbox One: The Witness
  • Xbox One: Assassin's Creed: Syndicate
  • Xbox One + Xbox 360: CARS 2
  • Xbox One + Xbox 360: Dead Space 2

no calkiem spoko :notbad: 

Opublikowano

Nie wierzę. Teraz jak bomby to Gamepassie...

O Rayos...

The Witness. Czekałem ciągle na promkę. Mega fajnie. A tego Assassina akurat nie mam ;)

Opublikowano

Myślałem, że The Witness to ex na... PS4 xd Bardzo spoczi, sprawdzi się. W DS2 mam platynę, a reszta nie dla mnie.

Opublikowano

Na XO ładnie trafili z grami dla mnie, the witness obada się tego exa z listy yeti'ego, assassina syndicate też nie grałem, dobrze jest.

Opublikowano

Ile tych dziadowskich asasynów wyszło? Ze 4 mam z samego Golda XD

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

Kolejny AC, no no. Lista się powiększa. Mam juz ich chyba z sześć w bibliotece. Syndicate to ten zabugowany potworek? 

No i kolejny ex z PS4, którego sprawdzę na XO, cóż za niespodzianka. :kaz: