Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, Yap napisał:

czesto gesto niedoceniana gierka

No własnie chyba nie xD jest zaj.ebiscie przeceniana (średnia ile tam 93? żart niezły) 

Opublikowano
No własnie chyba nie xD jest zaj.ebiscie przeceniana (średnia ile tam 93? żart niezły) 
Jako gra jest przecież kocurna, więc o co spina? Gameplay ma sztywny od początku do końca.
Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

No z tym, że gry nie składają się tylko z samej mechaniki 

A kiedyś mi tłumaczyłeś że liczy się gameplay a nie fabuła w grach. MgsV ma super gameplay tylko brakuje trochę fabuły szczególnie pod koniec  

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, blantman napisał:

A kiedyś mi tłumaczyłeś że liczy się gameplay a nie fabuła w grach

Nie w MGSie :usmiech: ale to nie jest też największy problem, że tam brak fabuły, już pal licho brak jej. Gorzej, że nawet im się nie chciało porządnie zaprojektować misji w których moglibyśmy użyć tego "sztywnego" gameplayu. Ta gra wygladała jak tech demo, przecież już ten Ground Zeroes był 10 razy ciekawsze niż to co dostaliśmy w MGS V gdzie za zadanie miałes wynoszenie jakiś dokumentów lub jeńców z kilku obozów, bardziej zaawansowana miejscówka w której gameplay mógł rozwinąć skrzydła to dopiero ta dżungla i wynoszenie dziadka z posiadłości. Reszta to generyczne, wręcz proceduralne kopiuj wklej. 

Opublikowano (edytowane)

GP na maj:

• State of Decay 2 (premiera 22 maja 2018)
  • PRO EVOLUTION SOCCER 2018
  • Laser League (premiera 10 maja 2018)
  • The Escapists
  • Homefront: The Revolution
  • Sonic & Knuckles
  • Overcooked!
  • Unmechanical: Extended

PS. Jest promo GP na miesiąc za 1 zł przez 2 tygodnie i wszystko na to wskazuje, że działa nawet jak wcześniej miało się subskrypcję - ja miałem i mi pokazuje, że mogę kupić za 1 zł.

Edytowane przez Pacquiao
Opublikowano
6 minut temu, funditto napisał:

A nie miało być kolekcji Halo w maju ? 

Przypuszczam że MCC wjedzie do GamePassa wraz z wyjściem tego głośno zapowiadanego patcha który ma naprawić wreszcie grę od podstaw.

Opublikowano (edytowane)

Premiery State of Decay 2 i Forza Horizon 4 pozwolą to zweryfikować, bo w obu przypadkach są dostępne dane o sprzedaży wcześniejszych części.

Edytowane przez Pacquiao
Opublikowano

To niefajnie. Było gdzieś info że to wyjątkowa cena dla nas? Z drugiej strony coraz lepsze tytuły wpadają do GP. Ja mam kupiony jakiś kod z promocji co miał dawać 2 miechy nawet. Planuje go wykorzystać pp wakacjach w okolicy Forzy - mam nadzieję że jeszcze będzie ważny.

Nie mogłem wczoraj Streets of Rage pobrać na One - było info że tylko na X360. Nie weszło do BC? Chyba w GamePassie nawet jest.