Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 203,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

Nie oglądałem żadnego filmiku żeby niczego się nie spodziewać. Powiem tylko tyle że jest gnój :D

Brakuje tylko lektora :/

Edytowane przez maciekk

Opublikowano

Grałem 30min... 

Wygląda, jeździ, ciekawe, świeże 
Jak ktoś lubi ścigałki to trzeba już zamawiać!

O tako Forze walczylim 

Opublikowano

No ładnie, aż sobie wstane przed pracą żeby pojezdzić z rańca.

Opublikowano

Pograłem chwilę... I mnie czegoś brakuje. Trochę może prędkości? Grafika ładna choć imo trochę za ciemno. Muszę dwójkę odpalić i zobaczyć co mam tam poustawiane.

Opublikowano

Też z powodu urlopu muszę czekać z ograniem demka, i to aż do soboty... Ale z tego co widzę nie rozczaruję się ani trochę :)

Opublikowano

Dlaczego nie dali HDR :whyyy:   :shotgun::kaz: 

Opublikowano

Oni naprawde to zrobili! Nie wierzylem, ze gra tak bedzie wygladac na Xbaku - mozg roz(pipi)any!

Najlepsze wyścigi w jakie gralem w zyciu po raz 3ci - OFICJALNIE! Totalny odlot!

Jedyne co mi sie nie podoba to pasy na 3/4 ekranu podczas wstawek - rozumiem tryb filmowy, ale no nie po to człowiek kupuje 60 calowe telewiozry, by video ogladac w pasku na 1/3 ekranu...

Opublikowano

Australia idealnie pasuje do tej serii. Świetne miejscówki. Będzie dużo zwiedzania :)

m8HsDrH.gif

Cały czas nie mogę wyjść z podziwu jak ten tytuł się prezentuje  :obama:

Opublikowano

To jest jakiś skandal jak ta gra wygląda. Już myślałem, że więcej się nie wyciśnie po dwójce na tym sprzęcie, a jednak. Fajna opcja z avatarem i własnym imieniem, z miejsca inna wczuwa w gierkę :D

Opublikowano

Australia idealnie pasuje do tej serii. Świetne miejscówki. Będzie dużo zwiedzania :)

m8HsDrH.gif

Cały czas nie mogę wyjść z podziwu jak ten tytuł się prezentuje  :obama:

To prawda, że w ruchu wygląda wyjątkowo dobrze, lepiej niż na screenach.

Opublikowano

jak jest tym razem z postępami w kampanii? w dwójce po 20 godzinach nudził mnie trochę schemat mniejsze wyścigi->główny wyścig, bo nie czułem zbytnio postępów, jakoś tak motywacji nie było. słyszałem, że w H1 lepiej to zrobili niż w H2.

Jak jest tutaj?

Opublikowano

na to pytanie to chyba po premierze ludzie odpowiedzą

spadł deszcz... ale to wygląda  :fsg:

Opublikowano

Cóż za wspaniała gra. Pograłem kilka wyścigów i jestem oczarowany. Auta prowadzi się świetnie jak to w całej serii, a gra jest po prostu śliczna. Te lasy czy plaże to coś wspaniałego. Jak to wygląda i to wszystko w betonowych fps. :fsg: 

Biore na premierę, nie ma bata.